Celebrity News

Dirljiva ljubav puna emocija! Isplivala nikad viđena, romantična fotografija Aca Pejovića i njegove supruge Biljane

Supruga Aca Pejovića njegov je najveći oslonac i velika ljubav. Žena koja mu je podarila tri ćerke, pre šest godina bila je na korak od smrti, što je pevaču zadalo veliki životni udarac, ali ga i naučilo da Biljanu voli i ceni još više.

Dirljiva ljubav puna emocija! Isplivala nikad viđena, romantična fotografija Aca Pejovića i njegove supruge Biljane

Kada je 2015. godine Biljani Pejović iznenada pozlilo, a lekari konstatovali da joj je pukla aneurizma na mozgu, život Ace Pejovića u trenutku je stao. Scene su se pred njegovim očima smenjivale kao na pokretnoj traci, a u glavi su mu bile samo njegove ćerke Magdalena, Marija i Iva. Bio im je podrška a u isto vreme nadao se da će njegova Biljana biti jedna od hiljadu koje prežive ovu iznenadnu i opaku bolest.

Kada je supruga Aca Pejovića otvorila oči i pobedila bolest, za nju je počeo novi život, bez stresa i ispunjen ljubavlju i pažnjom najdražih. 

Pročitajte: Strah i neizvesnost zbog ženine bolesti - Kako je Aco tešio svoje tri ćerke?

Ata Images

 

Iako u javnosti gotovo nikada ne priča o svom privatnom životu, Aco nikada nije krio koliko voli Biljanu i koliko mu radosti ona u život donosi.

Iako se u javnosti često pojavljuju zajedno i svima je jasno da je reč o skladnom bračnom paru, jedna, nikada viđena fotografija svedoči o njihovoj ljubavi. Nastala 21. 6. 2018. na dan kada je Aco kumovao Aleksandri Prijović i Filipu Živojinoviću, fotografija govori o bajkovitoj ljubavi Aca Pejovića i njegove Biljane.

Pročitajte: Aco Pejović objasnio kako njegova ŽENA reaguje kad mu prilaze devojke - DAVNO SMO TO REŠILI

Story arhiva

 

 

 

Komentari (0)

Loading