Celebrity News

Ekskluzivna ispovest Milana Popovića za Story : Severini sam bio samo finansijski projekat

Milan Popović, poznati poslovni čovek i nekadašnji emotivni partner hrvatske pevačice, s kojim vodi dugu pravnu bitku oko starateljstva nad sinom Aleksandrom, otkriva niz intrigantnih detalja vezanih za njihov nekadašnji odnos i priznaje da je napravio pravi potez prekinuvši tu vezu na vreme.

Ekskluzivna ispovest Milana Popovića za Story : Severini sam bio samo finansijski projekat

Izgleda da biznismen Milan Popović (55) i njegova bivša partnerka, hrvatska muzička zvezda Severina, nikada nisu imali zaoštrenije odnose otkako su otpočeli pravnu bitku oko starateljstva nad sinom Aleksandrom, barem u medijima. Dok je u poslednje dve nedelje "srpski kralj bakra" izneo niz novih intrigantnih optužbi na račun toga kakva je pevačica majka, ona je na svom „instagram“ profilu otkrila da je dobila novu tužbu od njega, posle ukupno 70, koliko ih je dobila do sada. Nakon što je Severini vraćeno starateljstvo nad sinom, koji je kod nje pedeset posto vremena, Milan je izjavio da ona dete nije vodila u školu 45 dana i da su, kada je prestao da joj isplaćuje 50.000 evra mesečno dok je bila trudna – već je smanjio sumu na deset, kao nadoknadu za propuštene nastupe, počele ucene s njene strane.

Severina je na svom “instagram” nalogu krenula ponovo da deli sve što se tiče pravne bitke koju vodi s vama. Šta mislite da je bio okidač za to?

- Strah od istine, nemoć da se nešto promeni i, po ko zna koji put, potreba da se dobije medijska pažnja, koje nikad dosta.

 Govorila je da je u vezi s vama spoznala da ste okruženi zidovima kroz koje nije mogla da prođe. Šta je zapravo bilo seme razdora među vama?

- Naša veza je vrlo kratko trajala da bi bilo šta tu moglo da se spozna, to je bila kratkotrajna iskra koja se brzo ugasila. Glavni razlog je bilo to što ja nisam hteo da se nosim s tom količinom raznih ekstremnih emocija koje su izvirale iz nje, od histerije, preko mržnje do potpune ravnodušnosti. Kasnije sam zaključio da sam ja ipak bio samo finansijski projekat za nju i ekipu oko nje. Za ovo imam već i previše dokaza, ali sada definitivno znam da sam napravio pravi potez time što sam tu vezu prekinuo na vreme.

Milan Popović - iskrena ispovest o Severini i njihovom odnosu

 Severina je u medijima navela da ste bili protiv toga da se ona porodi carskim rezom, kako to komentarišete?

- Severina i ja smo zajedno, na njenu inicijativu, obišli nekoliko klinika u Austriji i Sloveniji koje se bave prirodnim porođajima. Ona je sve vreme htela sama da se prirodno porodi pošto postoje naučni dokazi da je to mnogo zdravije za dete. Na kraju se porodila carskim rezom pošto nije postojala varijanta da se porodi prirodnim putem zbog te količine apaurina, odnosno leka za smirenje, koji je primala poslednja dva meseca trudnoće. Da, bio sam protiv carskog reza u početku, ali mi je doktor koji je vodio njenu trudnoću objasnio da druga varijanta ne postoji. Kao što znate, nikoga nisam tužio zbog Severinine trudnoće.

 Da li ste sa Severinom razgovarali o tome da dete mora da ide u školu i pitali je zašto Aleksandra ne odvodi toliko dugo?

Pročitajte: Severina nije želela da koristi termine za viđanje s detetom? Zbog intervjua Milana Popovića se trese ceo Balkan

Luka Šarac, Miloš Nadaždin

 

- Severina i ja već dugo nemamo normalnu komunikaciju. S njom je besmisleno razgovarati o bilo čemu pošto drugo mišljenje, osim njenog, ne postoji.

Kada su počeli problemi među vama, da li ste pokušali da ih rešite razgovorom, da li ste ulazili u rasprave s njom ili ste se jednostavno povukli u sebe?

- Da, ali svaki razgovor je bio besmislen, obično je to bio dugački monolog s njene strane.

 Kako najradije provodite vreme sa Aleksandrom? O čemu razgovarate? Da li je on zreo dečak za svoje godine?

- Samo ću da vam kažem da sve vreme kada je kod mene provodimo zajedno, on i ja, a u poslednje vreme nam se pridružuju i njegova braća.

 Rekli ste da je Igor bio dobar prema vašem sinu. U kojoj meri mislite da je nagli nestanak Igora iz Aleksandrovog života uticao na Aleksandra?

- Mislim da je ovo bilo još jedno traumatično iskustvo za dete, vrlo nepromišljeno odigrano od strane Aleksandrove majke, kao uostalom i mnogo drugih iskustava na koje sve vreme skrećem pažnju ljudima koji treba da obezbede zaštitu našem detetu.

Ceo intervju pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 27. oktobra

story

 

 

Komentari (0)

Loading