Celebrity News

Tek je ušao u novu vezu, a već je osvanula fotografija sa VENČANJA! Luka Raco ŠOKIRAO sve! (FOTO)

Fotografija Luke Raca na društvenim mrežama napravila je potpunu pometnju, mladi glumac nedavno je stavio tačku na vezu sa Vanjom Marković, a zatim se otisnuo u nov emotivni odnos, međutim, onda je usledila fotografija sa venčanja!

Tek je ušao u novu vezu, a već je osvanula fotografija sa VENČANJA! Luka Raco ŠOKIRAO sve! (FOTO)

Luka Šarac

I dok fanovi jedva čekaju da vide ko je lepotica koja je osvojila srce Luke Raca, glumac ima jasan stav.

– Imam devojku, ali sigurno o njoj neću pričati javno. Niti će biti zajedničkih fotografija niti ću otkriti ko je. Smatram da za tim nema potrebe sve dok se veza ne digne na mnogo viši nivo. Mislim da je raniji odnos prema ovom pitanju bio odraz moje brzopletosti - rekao je nedavno za medije i time jasno stavio do znanja da će svoju emotivnu izabranicu ovog puta čuvati samo za sebe.

Umesto očekivane fotografije sa novom devojkom, poslednja fotografija Luke Raca na "Instagramu" je napravila pometnju. Naime, glumac je objavio fotografiju sa venčanja, a njegova koleginica Olja Lević blistala je u venčanici.

Pročitajte: Tajna koju strogo čuva - Ko je nova devojka Luke Raca?

Fanovi, koji su posle dve sezone pomnog praćenja hit serije "Igra sudbine" "dočekali" da se Mila i Aleksa venčaju oduševljeno su reagovali na ovu fotografiju. A bilo je i onih koji nisu mogli a da ne prokomentarišu da bi Luka i Olja i privatno bili skladan par.

Međutim, jedan od komentara ispod fotografije naveo nas je da se zapitamo, da li će se uskoro čuti svadbena zvona?

- Aj, daće Bog i tebi pravu svadbu uskoro - napisao je Lukin dobar drug i kolega Ammar Mešić i time nagovestio da su stvari između mladog glumca i njegove nove izabranice i više nego ozbiljne.

Komentari (0)

Loading