Celebrity News

Ovo će Ani slomiti srce: Mrka snimljen sa svojom zakonitom suprugom i NEMA SUMNJE da su bliski (FOTO)

Supruga Milutina Mrkonjića, njegova zakonita žena Dragana, sa kojom se urpkos rastanku zvanično nije razveo, sa bivšim mužem očigledno ima skladan odnos.

Ovo će Ani slomiti srce: Mrka snimljen sa svojom zakonitom suprugom i NEMA SUMNJE da su bliski (FOTO)

Naime, neretko se u medijima pisalo da Milutin i Dragana Mrkonjić imaju skladan odnos uprkos rastanku, kao i da se Mrka o Dragani brine. Ipak, od kada je Milutin u vezi sa Anom Bekutom, on i Dragana nisu viđeni zajedno.

Stvari su se sada promenile. Naime, ekipa "Paparaco lova" snimila je zakonitu suprugu Milutina Mrkonjića kako sa njim obavlja nabavku za svoj dom. Oni su, vodeći računa o svim pandemiološkim merama, zajedno posetili market, a zatim su namirnice odneli do kola. Da Dragana i Mrka provode vreme zajedno, kao i da su izuzetno bliski, jasno je iz snimaka koje je ekipa emisije napravila.

Pročitajte: Ana Bekuta ostala bez daha - Milutin Mrkonjić svoju izabranicu iznenadio skupocenim poklonom vrednim čak 25.000 evra!

Paparaco lov printscreen

 

Mnogi su se zapitali, kako će na to gledati Ana i da li će joj ovaj Mrkin postupak slomiti srce, ipak, Ana podržava skladan odnos bivših supružnika, a kako je medijima poznato i sama se lepo slaže sa bivšom suprugom svog partnera.

Paparaco lov printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading