Celebrity News

Luksuzna vila u kojoj je Severina godinama živela: Zavirite u dom Dragana Kojića Kebe jedan detalj je posebno upečatljiv (FOTO)

Dom Dragana Kojića Kebe pravi je privatni raj u kojem pevač provodi vreme sa svojom suprugom Oljom, a jedan detalj nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Luksuzna vila u kojoj je Severina godinama živela: Zavirite u dom Dragana Kojića Kebe jedan detalj je posebno upečatljiv (FOTO)

Pevač Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja, zajedno su skoro četiri decenije, a njihov dom, slika je i prilika njihovog braka - skladan, uređen i pun topline i ljubavi. Keba i Olja nisu štedeli kada je u pitanju pažljivo dekorisanje prostora u kojem najviše borave, te svaki kutak ima svoju priču i karakteristične predmete koji ga ukrašavaju.

Pročitajte: Keba o razvodu sina Igora - Sumnjam da će cela moja porodica biti na okupu

Dejan Milićević

 

Dom Dragana Kojića Kebe i Olje, osim što je porodično gnezdo, takođe je i vrlo luksuzan. Dominiraju bele, zlatne i krem boje, koje dodatno podižu atmosferu na viši nivo, te sve odiše elegancijom. Smeštena na Bežanijskoj kosi, ova kuća gde stanuju Kojići, vrlo je prostrana, a u njoj postoji nekoliko upečatljivih detalja.

Pročitajte: Keba oduševio javnost, evo šta je uradio u izolaciji! Svi mu aplaudiraju (video)

Dejan Milićević

 

Naime, u dvorištu nalazi se bazen, oko kojeg je negovano i oblikovano zelenilo, a koji porodici daje mogućnost da se rashladi tokom vrelih letnjih dana, u potpunoj udobnosti i privatnosti svog doma. Dnevna soba sadrži i veliku trpezariju gde Kojići vole da ugoste ljude prilikom svečanih i važnih prilika. Na fotografijama doma Dragane Kojića Kebe uočljivi si u luksuzni lusteri, koji su spoj starinskog i modernog, što prostorijama daje balans.

Dom Dragana Kojića Kebe je pravi luksuz i raj na zemlji

Ipak, kutak u kojem Olja najviše voli da provodi vreme i kojem posvećuje najviše pažnje, jeste bašta, koju brižljivo neguje. U njoj se može pronaći savršeno održavano cveće, kojem ne manjka ni sunca ni ljubavi.

Pročitajte: Razvod Severine i Igora Kojića: Šta je prava istina?

Dejan Milićević

 

Kada vremenski uslovi to dozvoljavaju, Dragan i Olja često sede u dvorištu pored bašte na belim stolicama koje su u službi odmora, a tada uživaju u svojoj oazi mira, daleko od svih znatiželjnih očiju javnosti.

 

Komentari (0)

Loading