Celebrity News

Ko je MISTERIOZNI I PREBOGATI muž Topalkove ćerke Helene koji joj ispunjava sve želje i poklanja život u luksuzu? (FOTO)

Muž Helene Topalović mladoj lepotici ispunjava sve snove.

Ko je MISTERIOZNI I PREBOGATI muž Topalkove ćerke Helene koji joj ispunjava sve želje i poklanja život u luksuzu? (FOTO)

Ćerka Milana Topalovića Topalka postala je velika zvezda na društvenoj mreži "Instagram", a njen životni stil sinonim je za luksuz. Egzotična putovanja, odeća po poslednjoj modi samo pokazuju da i sada, kada više nije smo tatina princeza, već i udata žena, živi život iz snova.

Naime, muž Helene Topalović, Dragan Aleksić bogati je biznismen, za koga mediji pišu da u Dubaiju poseduje zgradu od čak 20 spratova, svoju suprugu obasipa skupim poklonima, a trudi se da zajedno, što češće borave na egzotičnim destinacijama.

Pre braka sa Helenom, dragan je u braku bio sa voditeljkom televizije "Happy" Jelenom Dimitrijević.

Pročitajte: Posle tajnog venčanja Helena Topalović otputovala na medeni mesec dostojan kraljice - 5000 evra izdvojili samo za hotelski smeštaj (FOTO)

 

Veridba u Marbelji, tajnovito i bajkovito venčanje, pa medeni mesec na Sejšelima, brak je za Helenu Topalović počeo poput najlepšeg sna, a njeni pratioci mogli su da posmatraju deliće njene sreće, jer je Helena na društvenim mrežama delila svaki detalj romantičnog putovanja.

 

 

Komentari (0)

Loading