Celebrity News

OTKRIVENA TAJNA: Evo zašto su Gordana i Šaban Šaulić neposredno pred njegovu smrt bili pred razvodom

Goca i Šaban Šaulić neposredno pre nesreće u kojoj je pevač izgubio život imali su problema u braku, pišu domaći mediji.

OTKRIVENA TAJNA: Evo zašto su Gordana i Šaban Šaulić neposredno pred njegovu smrt bili pred razvodom

Naime, tabloidi pišu kako je brak Šabana i Goce bio uzdrman, jer je Šaban od članova svoje porodice skrivao da radi na duetu sa uspešnom i atraktivnom zvezdom Granda.

Kako je tada pevač pričao bliskim prijateljima, supruga mu je zamerila duet sa dosta mlađom koleginicom Teom Tairović.

- Šaban je bio član žirija kada se Tea takmičila u "Zvezdama Granda" i uvek mu je bila miljenica. Ako ste nekad videli Teu, neki njen nastup ili spot biće vam jasno i zbog čega. Ona je izuzetno zgodna i provokativna... S druge strane glas joj nije jača strana. Pošto je Šaban u karijeri snimio duete sa Snežanom Đurišić i Zoricom Brunclik, složićete se da je sumnjivo da njegov sledeći izbor bude baš Tea, gotovo anonimna pevačica bez glasovnih sposobnosti. Kada je ovo čula, njegova žena Goca doživela je nervni slom - pričao je tada izvor za "Svet".

Pročitajte: Gordana Šaulić podnosi TUŽBU protiv Dragana Bjelogrlića zbog Tome! Evo šta ju je POVREDILO

- Sačekala ga je posle nastupa koji je imao u inostranstvu i čim je ušao u kuću napravila je neviđenu frku. Rekla mu je: "Dokle ćer da me brukaš, dokle ćeš da brukaš svoju decu? Ti da snimaš duet sa klinkama, ti si kralj narodne muzike počni tako i da se ponašaš! Ja ću se Šabane razvesti od tebe, ja više sramote ne mogu da podnesem" - naveo je tada izvor Gocine reči.

Kako je dalje rekao, Šaban je pokušao da se opravda kod supruge, međutim, do dueta sa dosta mlađom koleginicom ipak je došlo.

Podsećamo, Šaban i Goca bili su u skladnom braku, a ona je i danas poražena njegovim iznenadnim i tragičnim odlaskom. Na temu razvoda nisu se oglašavali, a o svom preminulom supragu i danas govori samo najlepše.

Komentari (0)

Loading