Celebrity News

SVI JE ZNATE! Evo koja brineta je bila sa Breninim sinom Stefanom pre nego što se potpuno povukao iz javnosti! (FOTO)

Devojka Stefana Živojinovića je strogo čuvana tajna, a ono što se u javnosti pisalo jeste da par već duže vreme živi zajedno i da je stariji sin Brene i Bobe Živojinovića veoma zaljubljen. Međutim, spisak devojaka sa domaće javne scene, sa kojima su ga povezivali bio je dugačak, a poslednja brineta, koja je prema pisanju medija osvojila njegovo srce danas je udata i ima sina.

SVI JE ZNATE! Evo koja brineta je bila sa Breninim sinom Stefanom pre nego što se potpuno povukao iz javnosti! (FOTO)

Iako Stefana Živojinovića dugo nema u javnosti, mediji još nisu zaboravili spisak potencijalnih snajki Lepe Brene, na čijem se samom vrhu nalazila srednja sestra Rodić, poslednja javnosti poznata devojka sa kojom su povezivali Breninog prvenca.

Naime, Stefana Živojinovića i Bojanu Rodić mediji su spajali baš u vreme kada su se Bogdana i Veljko venčali. Neko vreme Brenin sin odlučio je da se ovim povodom ne oglašava, ali se posle nekog vremena ipak ogradio od novinskih napisa.

Pročitajte: Posle zanosne plavuše atraktivna brineta - Viktor Živojinović u vezi sa bivšom devojkom OVOG političara (FOTO)

Ataimages

 

- Bojana i ja se poznajemo, prijatelji smo, pa su verovatno zbog toga pisali da smo u vezi. Zaista nikada ne bih tražio popularnost na taj način, da ne pomisli devojka da je to dolazilo s moje strane - rekao je tada za "Alo!" i dodao:

- Možda nije strašno kada si muško da te non-stop spajaju s nekim cicama, ali moram da priznam da mi to u poslednje vreme malo smeta.

Nedugo zatim Stefan se povukao iz javnog života, a svoju sadašnju izabranicu nikada nije javno pokazao.

Komentari (0)

Loading