Celebrity News

Sestre Kovač godinama su u ratu, a na čiju stranu je stala najmlađa Anja? (FOTO)

Sestre Kovač, nekada članice popularne grupe "K2", Aleksandra i Kristina godinama su u sukobu, što se odrazilo na ostale članove njihove porodice, a posebno na najmlađu sestru Anju.

Sestre Kovač godinama su u ratu, a na čiju stranu je stala najmlađa Anja? (FOTO)

Najmlađa ćerka Kornelija i Spomenke Kovač, Anja, uspešna je mlada žena. Za razliku od svojih sestara ona svoj put nije pronašla u muzici, već se odlučila za filmsku umetnost, u kojoj se kao debitantkinja oprobala u seriji svoje majke Spomenke "Neki novi klinci".

Ipak, Anja, koja je u seriji imala glavnu ulogu kao petnaestogodišnja devojčica, odlučila je da je njeno mesto iza, a ne ispred kamere, pa je na Fakultetu dramskih umetnosti završila filmsku produkciju.

Pročitajte: Nakon godina tišine, Aleksandra Kovač konačno progovorila o sestri Kristini

Anja vodi ispunjen život, uživa u muzici, filmu i neguje svoju umetničku prirodu, a njena najveća životna podrška je sestra Aleksandra Kovač.

Kada su Aleksandra i Kristina javno zaratile, Anja je, prema Kristininim rečima stala na stranu najstarije sestre, što je i sama Anja kasnije jasno pokazala kroz niz fotografija sa sestrom Aleksandrom.

Pročitajte: Da li će sada zakopati ratne sekire - Aleksandra Kovač dobila emotivnu poruku od seste Kristine sa kojom ne priča

Međutim, da li se porodični sukob stišao i da li su sestre Kovač "zakopale" ratne sekire, javnosti do danas nije poznato. Ipak, podsećamo da se povodom poslednje pesme Aleksandre Kovač Kristina oglasila emotivnom porukom u kojoj je između redova istakla da joj sestra istinski nedostaje.

Komentari (0)

Loading