Celebrity News

Retka porodična fotografija: ONA je bila najveća ljubav Radeta Šerbedžije, a evo zbog čega ju je glumac izgubio (FOTO)

Prva žena Radeta Šerbedžije u njegov život ušla je kada je bio veoma mlad. Podarila mu je dvoje dece i bila njegova velika ljubav, pa ipak, jedno mu nikada nije oprostila.

Retka porodična fotografija: ONA je bila najveća ljubav Radeta Šerbedžije, a evo zbog čega ju je glumac izgubio (FOTO)

Petar Đorđević

Kada je imao svega 23 godine, Rade Šerbedžija slomio je srca pripadnicama lepšeg pola, kada je stao na ludi kamen. Prva žena Radeta Šerbedžije bila je Ivanka Cerovac, njegova vršnjakinja, koju je od milošte uvek zvao balerinom.

Ivanka je 1969. završila Školu za ritmiku i ples, a Rade akademiju. Ludi od ljubavi pohrlili su da se venčanju, a jedno u drugome videli su svoju srodnu dušu. Iako je ljubav bila istinska, jedno pored drugog nisu dočekali starost.

1971. rodio im se sin Danilo, a dve godine kasnije rodila se i malena Lucija. Međutim, kako je glumčeva slava rasla, bračna idila počela je da se urušava.

Pročitajte: ĆERKA Radeta Šerbedžije HITNO OPERISANA, Luciji se ponovo desila ista NESREĆA

 

 

Iako se brak raspao 1987. Rade nikada nije krio da je Ivanka bila njegova velika ljubav. A kao pravi džentlmen u svojoj pesmi u stihovima je priznao svoju krivicu za krah braka.

- Iskra ili Olimpija, tako se nekako zvala i uredno i vredno prala, zatim se već kod mojih prvih sitnih neverstava počela kvariti... - napisao je Rade.

Da je prva žena Radeta Šerbedžije bila njegova velika ljubav svedoči i činjenica da nije želeo da je izgubi iz života i da je sve do njene iznenadne smrti 2010. godine sa njom negovao divan prijateljski odnos.

Svoju emotivnu sreću glumac je našao pored svoje sadašnje supruge,Lenke Udovački, sa kojom ima troje male dece.

 

Komentari (0)

Loading