Celebrity News

Jedni su pričali da je kriva za krah Bobinog braka, drugi da je Filipa odgajila kao sina, a šta Zorica Nakić zaista misli o Lepoj Breni?

Odnos Lepe Brene i Zorice Nakić oduvek je intrigirao javnost. I dok su jedni govorili da je Brena bila povod za krah Zoričinog i Bobinog braka, drugi su o njoj govorili s poštovanjem, jer je za Filipa uvek bila tu. Šta sa druge strane o Breni misli Zorica javnosti je manje poznato.

Jedni su pričali da je kriva za krah Bobinog braka, drugi da je Filipa odgajila kao sina, a šta Zorica Nakić zaista misli o Lepoj Breni?

Zorica Nakić i Boba Živojinović i nakon kraha braka ostali su dobri prijatelji, svako od njih otpočeo je novo životno poglavlje, a bivši supružnici na prvo mesto stavili su svoga sina.

Međutim, o Breni i Zorici mnogo se godinama pisalo. Da li je Brena kriva za krah braka Filipovih roditelja i kako je Zorica podnela razvod, često je bila tema domaćih medija. 

Pa ipak, činjenice govore u prilog tome da su Boba i Zorica tačku na svoj brak stavili pre nego što je prijateljstvo između Brene i Bobe preraslo u romansu. 1991. Boba i Brena ljubav su krunisali brakom, a nekoliko godina kasnije Zorica je srce poklonila Ivu Nakiću, zbog koga se odselila u Sjedinjene Američke Države i podarila mu dvoje dece.

Pročitajte: Brenu i Bobu ste imali priliku da vidite, a kakav je par bio sa svojom bivšom suprugom?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dejanbegovic (@dejanbegovic)

Obe porodice Filipu su bile životni oslonac, usled čega su i zadržali divne odnose. Međutim, svojevremeno se pisalo da Zorici smeta kada Brena Filipa oslovljava sinom, na šta je pevačica javnosti jasno stavila do znanja istinu.

- Filip je momak od trideset godina i potpuno razume celu situaciju. Imamo predivan odnos. Nikada u životu nisam želela da mu zamenim pravu majku. Ali, kroz život sam ga tretirala kao mog sina, a tako sam ga i nazivala - jasna je bila Brena.

A istinu o njenom odnosu sa Zoricom samo nekoliko godina nakon ove izjave potvrdile su fotografije sa svadbe Filipa i Aleksandre, na kojima se jasno vidi da su izuzteno prisne.

Story arhiva

 

Takođe, svojevremeno je na svom "Instagram" profilu Brena objavila fotografiju sa porodičnog ručka na kome su Bobi i njoj društvo pravili Ivo i Zorica Nakić.

U opisu fotografije pisalo je: "Mi porodično", što je donekle i odgonetnulo pitanje o odnosu koji po svemu sudeći mnogima može poslužiti kao primer poštovanja i razumevanja dve žene.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Komentari (0)

Loading