Celebrity News

Poznati fotograf SVE IZNENADIO novim zanimanjem: Dušan Petrović otišao u pevače, evo kako je do toga došlo (FOTO)

Dušan Petrović nakon fotografije talenat pokazuje i u muzici.

Poznati fotograf SVE IZNENADIO novim zanimanjem: Dušan Petrović otišao u pevače, evo kako je do toga došlo (FOTO)

Privatna Arhiva

Fotograf Dušan Petrović, koji je zaslužan za najbolje slike mnogih naših zvezda, iznenadio je javnost novim poslovnim poduhvatom, i to onim zbog kojeg su ga mnogi i zavoleli. Naime, Petrovića je šira publika zavolela kroz muziku, jer mnogi kažu da je zahvaljujući njemu "vaskrsla" pesma "Non Stop" Nedeljka Bajića Baje, koja je sada jedan od najvećih hitova u klubovima. Možda onda i ne čudi što je Dušan sada snimio svoju prvu pesmu "Krug”, koju je radio Atelje Trag.

Privatna Arhiva

 

 

Dušan je pažnju privukao fotografijama, a mnoge poznate ličnosti, među kojima su Nataša Bekvalac, Jelena Karleuša, Ceca Ražnatović, Maja Berović, najviše poverenja imaju baš u njega i pred njegovim objektivom pozirale su u raznim izdanjima. On je sada snimio svoju prvu pesmu, pa pored saradnje sa najvećim zvezdama u pogledu fotografisanja, možda uskoro iznenadi i muzičkom kolaboracijom.

Pročitajte: Najpopularniji fotograf otkriva tajne: Sa OVOM pevačicom desila se svađa, nismo govorili nekoliko godina- Sve je počelo iz šale i nisam ni sanjao da ću snimiti pesmu. Dobio sam ogromnu podršku tokom karantina nakon snimljenog klipa za Bajinu pesmu a godinu dana kasnije usledio je poziv iz Ateljea Trag. Oni važe za najbolje producente kod nas i odmah sam rekao: "Zašto da ne". I eto, nastala je pesma iz čistog zezanja a gde će nas odvesti videćemo - rekao je Dušan.

Komentari (0)

Loading