Celebrity News

VEĆ DVE GODINE ŽIVE U HOTELU: Ovako izgleda luksuzni život koji u Budvi vode Nevena Božović i njen muž Nikola (FOTO)

Pevačica Nevena Božović ima niz pogodnosti u svom nesvakidašnjem porodičnom domu.

VEĆ DVE GODINE ŽIVE U HOTELU: Ovako izgleda luksuzni život koji u Budvi vode Nevena Božović i njen muž Nikola (FOTO)

Prošlo je više od dve godine otkako se pevačica Nevena Božović (27) udala za crnogorskog biznismena Nikolu Ivanovića i iako bi se moglo reći da su od tada zasnovali porodični dom, a naročito otkako su ovog avgusta dobili i ćerku Anku, oni to u bukvalnom smislu zapravo još uvek nisu učinili. Naime, umesto tipičnog kućnog ili stambenog okrilja, supružnici Ivanović odlučili su da stanuju u jednom hotelu u Budvi, što su mnogi na početku smatrali neobičnim ali i pretposatvljali da neće dugo trajati. Međutim, par evo već duže od dve godine i dalje boravi u specifičnim uslovima, iako bi vam oni rekli da je njihov luksuzni apartman udobniji dom od mnogih u kojima ste bili.

 

 

 

 

- Uselili su se u jedan od najlepših apartmana u hotelu koji je u vlasništvu pevačicinog supruga. Njihov dom se nalazi na četvrtom spratu luksuznog hotela, a u apartmanu ispod Neveninog i Nikolinog živi i Ivanovićev brat. Za mnoge njihove prijatelje to je bila neoubičajena odluka, tim pre što je takav stil života svojstven bogatim i slavnim holivudskim zvezdama - preneli su ranije mediji izjavu jednog njihovog prijatelja.

Navodi se da pilot za kojeg se Nevena udala zapravo odavno vodi takav stil života, a da mu se ona u tome samo pridružila kada su otpočeli zajednički život. Mediji takođe navode da se Nikola na sve načine potrudio da svoj momački apartman pretvori u kutak u kojem će se Nevena osećati prijatno. Za svoju suprugu je naručio klavir kako bi Nevena mogla da svira i komponuje, a novi dom su ukrasili i mnogim sitnicama i detaljima koje su doneli sa zajedničkih putovanja. Na poslednjem spratu pomenutog hotela Nikola je otvorio i luksuzni restoran pa su se mnogi šalili da pevaica neće morati da brine ni kada je kuvanje u pitanju, a svakako ni o održavanju doma budući da su za to zadužene hotelske sobarice.

Pročitajte: Fotografija dana: Ćerka Nevene Božović već je MAMINA PRINCEZA, a evo i ZAŠTO (FOTO)

 

 

 

 

- U prizemlju hotela nalazi se kafić u kojem Nevena i Nikola svakog jutra piju kafu. Tu vole da sede sa prijateljima, a česti gosti su im i Nevenini roditelji. Svaki put kada su u Budvi, njeni roditelji odsednu u Nikolinom hotelu - takođe je ispričao njihov prijatelj. Iako Nevena svoju karijeru gradi u Beogradu nije joj smetalo da se izmesti u Budvu te je čak dodala da joj tamošnja energija prija.

- I pre nego što sam se udala, znala sam da u Budvi svake godine provedem tri ili četiri meseca, i leti i zimi. Imam tamo mnogo prijatelja i prija mi manji grad. Moj posao je često veoma naporan, stalna snimanja, mnogo obaveza, mediji i umorim se. U Budvi imam vremena da stvaram, da pišem, tamo imam inspiraciju jer imam vremena i mnogo je mirniji život u manjem gradu - navela je pevačica.

 

 

Komentari (1)

Loading
Keti

22:47 31.10.2021

Mala je rođena pod srećnom zvezdom. Ako, mora neko I srećan biti. Nek uživaju u daru i lepoj sudbini.