Celebrity News

VRT KAO IZ BAJKE: Pogledajte gde živi premijerka Ana Brnabić sa partnerkom Milicom i sinom Igorom (FOTO)

Ana Brnabić i njena izabranica ne žele da napuste svoj dom na Dedinju.

VRT KAO IZ BAJKE: Pogledajte gde živi premijerka Ana Brnabić sa partnerkom Milicom i sinom Igorom (FOTO)

Sve otkako je poznato da je premijerka Ana Brnabić (46) u vezi sa izabranicom Milicom Đurđić, s kojom danas ima i sina Igora, interesovanje za njihov privatan život ne prestaje. Na kojem god javnom događanju da se pojave izazivaju mnogo pažnje, ali čini se da javnost baš zato sve više zanima ono suprotno - šta kada nisu pred velikim auditorijumom. Naravno, prva žena Vlade Srbije ne pušta javnost tako lako u svoj život iza kamera, dovoljno je izložena kroz svoj posao. Ali, za sve one koji, na primer, žele da zavire u unutrašnjost njenog doma u kojem neguje svoju skladnu porodicu jedna prilika nedavno se ukazala.

Srđan Stevanović/Getty Images

 

 

 

Naime, predsednik Srbije Aleksandar Vučić pre nekoliko meseci posetio je Anin dom na Dedinju i tom prilikom zajedno su uživali u zajedničkoj večeri, dok su sasvim verovatno takođe donosili važne državničke odluke. Predsednik je tada istakao da se po prvi put nalazi kod Ane na večeri, a to je bila prilika da se javnosti otkrije jedan deo njenog doma, tačnije, prelepo dvorište u kojem premijerka uživa.o

Pročitajte: Partnerka Ane Brnabić ukrala svu pažnju na glamuroznom događaju u Beogradu! Pogledajte zašto su svi gledali u Milicu (FOTO)

 

 

Još od prošle godine domaći mediji spekulišu da bi Brnabić trebalo da se preseli u vilu koja je pripadala Jovanki Broz, ali se do danas ništa novo nije pojavilo po tom pitanju. Prema onome što je poznato, premijerka ima poprilično veliki stan na Dedinju koji broji preko trista kvadrata a iako joj je savetovano da se iz bezbednosnih razloga preseli u neku od državničkih rezidencija ona nije želela da napusti svoj dom. Zato njeno obezbeđenje navodno broji preko 20 članova. Pored ove nekretnine, Ana Brnabić može da se pohvali i nepokretnom imovinom na hrvatskom ostrvu Krk gde poseduje kuću od 160 kvadrata.

Komentari (0)

Loading