Celebrity News

PRVI PROBLEMI u braku Veljka i Bogdane! Za sve je kriva jedna od njegovih BIVŠIH DEVOJAKA! Evo šta se desilo!

Sukob Bogdane i Veljka Ražnatovića navodno se dogodio zbog sporne fotografije, koja je osvanula na društvenim mrežama, a sve zbog njegove bivše devojke.

PRVI PROBLEMI u braku Veljka i Bogdane! Za sve je kriva jedna od njegovih BIVŠIH DEVOJAKA! Evo šta se desilo!

Veljko Ražanotović i njegova supruga Bogdana važe za skladan par, koji se maltene potpuno povukao iz javnosti. Osim što su usmereni jedno na drugo, budući da su nedavno uplovili u bračne vode, centar njihovog sveta jeste njihov sin Željko. Uživajući u porodičnoj idili i svojoj ljubavi, popularni par odaje utisak da ništa ne može da poljulja njihove dobre odnose, ali se prema pisanju "Sveta" upravo to i dogodilo.

Sukob Bogdane i Veljka Ražnatovića nastao je zbog sitnice

Naime, sukob Bogdane i Veljka Ražanotovića nastao je navodno, oko sporne fotografije na kojoj je on pozirao sa Zvezdanom Terzićem, ocem njegove bivše devojke Maše. Iako je povod za to bio jer je perspektivni bokser poptisao ugovor za "Zvezdu", prema izvoru pomenutog nedeljnika, Bogdani je to i te kako zasmetalo.

Pročitajte: Prelepe vesti u domu Ražnatovića! Veljko i Bogdana PRESREĆNI, Ceca ponosna!

Ata Images

 

- Veljko se slikao za Zvezdanom Terzićem, sa čijom je ćerkom bio godinama u vezi. Činjenica je da se njih dvoje ne viđaju, svako je krenuo svojim putem, ali Bogdana je bila svesna šta će se posle toga desiti. Razna nagađanja i spekulacije, koliko je i da li je bivši tast pomogao nekadašnjem zetu oko ugovora, da li tu ima udela Maša, šta je pozadina, pa da li se čuju i viđaju - kaže anonimni izvor za pomenuti medij.

Takođe, izvor je dodao da je supruga Veljka Ražnatovića njemu očitala lekciju, te ga zamolila da obrati pažnju na svoje ponašanje u javnosti.

- Bogdana je odlučila da živi povučen život, da se medijski ne eksponira preterano, a kada su se pojavile fotografije bila je svesna da će biti uvučena u ceo haos. To se i desilo. Objasnila mu je da je srećna zbog njega, ali mu je rekla da i ubuduće vodi računa oko ponašanja u javnosti - zaključio je izvor, za pomenuti list.

Komentari (0)

Loading