Celebrity News

Sećanje ne bledi: Ovako su Milica i Nebojša Glogovac izgledali na dan svog venčanja (FOTO)

Fotografija Milice Glogovac nastala na dan venčanja sa njenim pokojnim suprugom, glumcem Nebojšom Glogovcem, vratila je stare uspomene i mnoge rasplakala.

Sećanje ne bledi: Ovako su Milica i Nebojša Glogovac izgledali na dan svog venčanja (FOTO)

Pokojni glumac Nebojša Glogovac, napustio je ovaj svet pre tri godine, ostavivši iza sebe neutešnu suprugu Milicu i ćerku Sunčicu, kao i sinove Gavrila i Miloša. Oporavak od tragedije traje i dan danas, ali sećanja koja Milica ima na svog voljenog čoveka ne blede.

Fotografija Milice Glogovac podsetnik je na srećna vremena kada je glumac bio živ i kada su uživali u svojoj ljubavi, koja je bila vasionskih razmera. Supruga Nebojše Glogovca je svojevremeno objavila pomenutu fotografiju na društvenim mrežama, koja je nastala na dan njihovog venčanja.

Jaka emocija se ukazuje na njihovoj uspomeni, koja živi i dan danas, a bili su u čvrstom zagrljaju, puni ljubavi. Milica je blistala u beloj haljini, a tog dana najbliži ljudi posvedočili su koliko je njihova ljubavna priča bila kao iz bajke.

Pročitajte: Velika želja Milice Glogovac - Ćerki bih o Nebojši volela ovo da kažem

 

 

Nedavno, gostujući u jednoj emisiji, supruga Nebojše Glogovca otkrila je šta bi volela da kaže svojoj ćerki o njenom ocu.

- Ja volim da odvajam njegov lik i delo od onoga što smo bili mi, ali naravno da bih bila srećna da ćerki kažem: Ovo je ulica koja nosi ime tvog tate. To bi bilo lepo. On to zaslužuje i sigurna sam da svi mislimo da mu to i pripada. Treba da odnegujemo bolje i trajnije vrednosti. On je heroj i legenda, važan primer mladim ljudima. Bio je to i ostao. Verujem da dobra dela žive – kazala je Milica Glogovac na televiziji "K1" .

Komentari (0)

Loading