Celebrity News

Zavirite na luksuznu proslavu: Sin Bojane Rajić i Branislava Đurđevića napunio 6 godina, svi komentarišu JEDNO (FOTO)

Sin Bojane Rajić i Branislava Đurđevića proslavio je šesti rođendan po redu, a tom prilikom priređeno je luksuzno slavlje, koje su brižni roditelji pažljivo organizovali, kako bi mališanu bilo sve po volji.

Zavirite na luksuznu proslavu: Sin Bojane Rajić i Branislava Đurđevića napunio 6 godina, svi komentarišu JEDNO (FOTO)

Manekena Bojana Rajić, koja studira Fakultet za medije i komunikacije, napravila je kratak predah od učenja, kako bi sinu Vukašinu, kojeg je dobila sa biznismenom Branislavom Đurđevićem, upriličila rođendansko slavlje.

Bivša supruga fudbalera Vladimira Stojkovića i njen novi partner nisu štedeli kako bi sve izgledalo kao iz bajke. Naime, sin Bojane Rajić, sudeći po fotografiji koju je manekenka objavila na društvenim mrežama, uživao je u svom danu, u prisustvu roditelja i Bojaninog sina iz prvog braka Lava.

Pročitajte: Ovaj čovek je zaslužan za njenu sreću: Bojana Rajić i Branislav Đurđević slave 6 godina braka, i to na egzotičnoj destinaciji (FOTO)

Instagram

 

Osim što je lepa mankenka pokazala sinove na okupu, takođe je prikazala i supruga, kojeg retko viđamo u javnosti. Sa osmehom na licima i sa decom, oni su pozirali vidno raspoloženi, a široj javnosti nije poznato ko su bili ostali gosti na proslavi.

Inače, svima je bila upečatljiva dekoracija koja je krasila prostor proslave, ali i to što stariji sin Bojane Rajić, Lav, takođe imao svoju dekoraciju u obliku broja deset.

Komentari (0)

Loading