Celebrity News

Telo boginje, crnogorska narav! Story EKSKLUZIVNO otkriva sve o fatalnoj Ivani i njenoj vezi sa Milošem Bikovićem (FOTO)

Nova devojka Miloša Bikovića sinoć je na premijeri filma "Južni vetar 2" privukla najviše pažnje. Obožavateljke mladog glumca pitaju se samo jedno, ko je atraktivna brineta koja je osvojila Miloševo srce.

Telo boginje, crnogorska narav! Story EKSKLUZIVNO otkriva sve o fatalnoj Ivani i njenoj vezi sa Milošem Bikovićem (FOTO)

Nova devojka Miloša Bikovića, Ivana Malić, dvadesetpetogodišnja pravnica nije se u životu Miloša Bikovića pojavila tek tako, kako se domaćoj javnosti možda učinilo, kada je sinoć pored njega ugledala potpuno nepoznatu devojku.

Naime, Ivana je već neko vreme "tajna" ljubav mladog glumca.

Instagram

 

Još kada je u junu za naš magazin izjavio da mediji kasne sa informacijama, kada je njegov emotivni život u pitanju, stavio nam je do znanja da je stavio tačku na vezu sa Arinom Vološinom, a još tada pojavila se i sumnja da u njegovom životu postoji nova ljubav.

Šuška se da je ubrzo nakon raskida sa Arinom u Milošev život ušetala fatalna Crnogorka, Ivana koja ga je potpuno očarala.

Pročitajte: Kakva lepotica - Miloš Biković na premijeru "Južnog vetra 2" došao ruku pod ruku sa novom devojkom i prisutne ostavio bez daha

Instagram

 

Zanosna brineta, inteligentna i prelepa, mesecima je već devojka Miloša Bikovića, a sudeći po fotografijama na njenom "Instagramu", po destinacijama na kojima se čekirala, ona i Miloš bili su zajedno na letovanju, a nedavno i na Tari.

Glumac koji već godinama vešto skriva svoj emotivni život, mesecima je ljubav držao u tajnosti, sve dok se sinoć sa Ivanom nije pojavio na premijeri filma i tako i pred pripadnicima sedme sile, kolegama, ali i brojnim fanovima potvrdio da je njegovo srce zauzeto.

Pročitajte: NIKADA NE GOVORI O PRIVATNOM ŽIVOTU - Miloš Biković otkrio do sada nepoznate detalje o RAZVODU svojih roditelja

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading