Celebrity News

Jedina porodična fotografija: Trudna Olja Bećković u zagrljaju supruga Vlade koji je preminuo pre dvadeset i jednu godinu

Muž Olje Bećković, Vladimir Višnjić, za koga se devedesetih udala, bio je njena najveća podrška i vetra u leđa u teškim godinama kada je svoju snagu i mladalački polet ulagala u "Utisak". Pored ljubavi i podrške, Vladimir je Olji poklonio i najboljeg prijatelja, njihovog sina Luku.

Jedina porodična fotografija: Trudna Olja Bećković u zagrljaju supruga Vlade koji je preminuo pre dvadeset i jednu godinu

Ipak, tih nekoliko lepih godina ljubavi završilo se velikim životnim udarcem, ne samo za Olju već i za Luku. Naime, on je ostao bez oca, a ona bez najvećeg oslonca koji je imala.

Činjenica da je muška figura u njihovom životu iščezla šestogodišnjeg Luku naterala je da napravi važne odluke:

Pročitajte: ZADAO JOJ JE MNOGO GLAVOBOLJA - Ovako izgleda Luka, sin Olje Bećković o kojem novinarka ne voli da govori (FOTO)

Instagram

 

- Imao je šest godina kada je ostao bez oca. Tada, u sekundi, jako je osetio tu dvostruku stvar: da hitno želi da postane muškarac i da neće biti mamin sin ni po jednom osnovu – ni mamin sin uopšteno, da smo najanonimniji na svetu, ali ni da je sin Olje Bećković. Izabrao je najteži put za tu borbu, ali mislim da je na određeni način uteran u to - rekla je svojevremeno za "Vreme" Olja.

O svojoj ljubavi sa Vladimirom sa druge strane nikada nije govorila. To je ostalo nešto sasvim njeno. Pa ipak, jedina porodična fotografija, iz vremena kada je Luku nosila pod srcem dokazuje sve detalje te ljubavi, jednim osmehom i bez reči!

Pročitajte: Retko ko zna da Olja Bećković ima sestru bliznakinju, a potpuno su različite (foto)

Privatna Arhiva

 

Od Vladimira ostala su joj najlepša sećanja i voljeni sin, koji je slika i prilika svog oca.

 

Komentari (2)

Loading
Morfo

13:40 05.11.2021

Divna fotografija I divna Olja...Zena koju cenim , njen integritet, stav , pronicljivost , dostojanstvo uvek I u svemu utkano, to se ne uci sa Tim se covek radja...Nenametljiva, privatna , svoja ... Tiha a opet glasna ...njene tisine govore...

Vesna

09:01 06.11.2021

Za dragu Olju visegodišnje poštovanje ! Sve dobro zelim !