Celebrity News

Šik i glamur! Beogradski crveni tepih večeras atraktivniji od holivudskog - Evo ko je poneo titulu najbolje odevenog (FOTO)

Poznati na crvenom tepihu ovoga puta doslovno su oduševili svojim modnim odabirom.

Šik i glamur! Beogradski crveni tepih večeras atraktivniji od holivudskog - Evo ko je poneo titulu najbolje odevenog (FOTO)

"Gorki list" slavi šezdeseti rođenda i tim povodom upriličio je spektakularnu proslavu u luksuznom beogradskom hotelu. 

Brojni pozvani našli su se među zvanicama, a za ovu priliku pažljivo su birali odevne kombinacije.

Boško Karanović

 

Na crvenom tepihu prvo su se pojavili Đole i Vesna Đogani, svedeno odeveni, ali nasmejani, a za njima stigla je i glumica Katarina Radivojević čiji je izgled plenio. Crvena haljina dala je svojevrsni kontrast njenoj bakarnoj kosi, dok je izbor šminke besprekorno naglasio njene crte lica.

Pročitajte: Kao da su bliznakinje - Sestra Katarine Radivojević je njena kopija! (FOTO)

Boško Karanović

 

Za crno su se ovoga puta odlučile dve vatrene plavuše, Iva Štrljić i Dušica Jakovljević, koje su odabrale da o njihovoj strastvenoj prirodi svedoči crveni ruž uz minimum šminke.

Boško Karanović

 

Zvezde crvenog tepiha nesumnjivo su bile Nataša Bekvalac i Jelena Karleuša. Potpuno različite, one su pokazale novo lice elegancije i chica.

Smela zelena haljina Nataše Bekvalac privukla je veliku pažnju. A još više oduševio je način na koji je Novosadska barbika ponela ovu nežnu, lepršavu haljinu, jarke boje. Njenu nežnost, Nataša je učinila "divljom" upotpunivši je čizmama i rukavicama od lateksa.

Pročitajte: Potpuno drugačiji rođendan Nataše Bekvalac - Svi detalji luksuzne rođendanske žurke daleko od Srbije

Ata Images

 

Jelena se sa druge strane opredelila za stari dobri glamur i monohromatski look. Njena boja ove večeri bila je crvena, a luksuzna haljina koja je pratila liniju tela i izazovnim šlicom dodatno naglasila Jelenin seksepil definitivno je ponela titulu toalete večeri.

Ata Images

 

Ana Bekuta na proslavu je došla u pratnji unuka i unuke, a svi su bili opčinjeni lepotom njene naslednice Sonje.

Pročitajte: Savršeno stilizovane i kao najbolje drugarice - Ana Bekuta i njena unuka privukle pažnju na beogradskim ulicama (FOTO)

Ata Images

 

Poznati na crvenom tepihu blistali su i odisali glamurom, a evo kako su izgledali neki od njih:

 

Komentari (0)

Loading