Celebrity News

PRVA FOTOGRAFIJA Atine Tošić od kada je potpuno nestala sa društvenih mreža, jedna stvar nas čudi

Fotografija Atine Tošić iznenadila javnost. Ćerka Jelene Karleuše prvi put uslikana, od kada je potpuno nestala sa društvenih mreža.

PRVA FOTOGRAFIJA Atine Tošić od kada je potpuno nestala sa društvenih mreža, jedna stvar nas čudi

Ćerka Jelene Karleuše pre mesec dana obrisala je sve fotografije sa svog "Instagrama", na kome je prati čak 128 hiljada fanova. Ovim potezom Atina Tošić zbunila je javnost, a mnogi su pomislili da devojčica možda radi na nekom projektu, ili da sprema neku promenu imidža.

Ipak, čini se da ništa od navedenog nije po sredi. Atina Tošić uslikana je prvi put od kada je nestala sa društvenih mreža, a ono što je začudilo njene pratioce je da u svom izgledu nije promenila gotovo ništa.

Pročitajte: Potez Atine Tošić koji je zbunio i iznenadio SVE! Evo zašto se danas priča samo o Karleušinoj i Duškovoj ćerki

Instagram

 

Imidž je i dalje prepoznatljivi stil Atine Tošić inspirisan 2000-itim godinama, jedino je boja kose za nijansu svetlija.

Fotografija Atine Tošić sa rođendana drugarice Darije, inače učesnice muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" oduševila je fanove. Njen izgled i stajling pobrali su brojne komplimente, a mnogi su se zapitali jedno - kada na društvenim mrežama možemo očekivati veliki povratak Atine Tošić?

 

 

Komentari (0)

Loading