Celebrity News

"GODINU DANA BRAKA PROVELI SMO U NJENOJ DEVOJAČKOJ SOBI NA MILJAKOVCU": Evo šta znamo o tajanstvenoj supruzi Ivice Dačića (FOTO)

Sanja Dačić retko izlazi u javnost.

"GODINU DANA BRAKA PROVELI SMO U NJENOJ DEVOJAČKOJ SOBI NA MILJAKOVCU": Evo šta znamo o tajanstvenoj supruzi Ivice Dačića (FOTO)

Iako su više od 27 godina u braku, retke su bile prilike da za sve to vreme javnost vidi suprugu jednog od najpoznatijih srpskih političara Ivice Dačića (55). Na glasačkim mestima, doduše, redovno. Ali na svim ostalim dešavanjima baš je gledala da izbegne ako može, osim ako je povod nešto što je izrazito interesuje. Izgleda da film "Južni vetar" spada u baš takve prilike, budući da Sanja nije odolela da nastavak ovog filmksog hita ne pogleda sa svojim poznatim suprugom na premijeri koja je pre nekoliko večeri održana u beogradskoj "Kombank dvorani". Stoga, pridružili su se na crvenom tepihu spisku imena koja su tu noć učinila još glamuroznijom, a uz njih je bio i sin Luka, dok ćerka Andrea koja je mlađa takođe voli okrilje svoje privatnosti.

Boško Karanović

 

Aktuelni predsednik Skupštine Srbije je ranije komentarisao želju supruge da ostane izvan domena javnog sveta i čak naveo da joj se u početku nimalo nije dopadalo što se on bavi politikom.

- Ona je bila protiv toga da se bavim politikom. U stvari, nije protiv, kako mi je tada pričala... Njen otac se bavio politikom, uvek joj je to bilo odvratno i rekla je da nikad u životu neće da se uda za političara. Međutim, kada je mene videla onda je promenila svoje mišljenje. Ona i danas, posle 26 godina, ima otpor da sad bude nešto mnogo prisutna u javnosti, nikad nije htela da gostuje nigde i ja to poštujem - rekao je Dačić.

Političar se osvrnuo na početak njihovog poznanstva i naveo da se rado seća prvih dana njihove ljubavi.

Pročitajte: Svi pričaju o sinu Ivice Dačića i njegovoj devojci pevačici, a OVO JE RAZLOG (FOTO)

Ata Images

 

- Kad sam je ugledao, odmah mi je zapala za oko. Ma bukvalno, dopala mi se na prvi pogled. Ne znam tačno čime sam je osvojio, ali verovatno sam se dopao i ja njoj čim je odmah pristala da se zabavljamo, a posle nekoliko meseci smo se i venčali. I sada se rado sećam da smo skoro godinu dana braka proveli u njenoj devojačkoj sobi na Miljakovcu. Bili su to stvarno lepi dani - ispričao je jednom Dačić.

Sanja Dačić, iako se retko pojavljuje u javnosti, pleni svojim izgledom i modnim odabirima kad god to ipak učini. Kako se vama čini njen imidž?

Komentari (0)

Loading