Celebrity News

SVI GA ZNATE: Pričalo se da je Lena Kovačević bila LUDO ZALJUBLJENA u OVOG našeg slavnog muzičara (FOTO)

Bivši dečko Lene Kovačević poznati je muzičar, multi-instrumentalista i kompozitor o čijoj izvedbi se govori širom Balkana.

SVI GA ZNATE: Pričalo se da je Lena Kovačević bila LUDO ZALJUBLJENA u OVOG našeg slavnog muzičara (FOTO)

Od kako je kročila na javnu scenu Lena Kovačević vrlo obazrivo sa medijima deli intimu. Upravo iz tog razloga o emotivnom životu džez pevačice vrlo malo se zna. U martu 2007. godine, četiri godine pre nego što je na ludi kamen stala sa Veljkom Brčinom, pričalo se da je srce mezimice reditelja Dušana Kovačevića osvojio frontmen grupe Balkanopolis Slobodan Trkulja. Slobodan i Lena, naime, te godine uslikani su zagrljeni na muzičkoj manifestaciji Beovizija, a mada nijedno od njih nije želelo javno da prizna vezu, bliskost među njima bila je očigledna.

Po navodima medija zaljubljeni par uživao je u zajedničko provedenom vremenu, a mazna šaputanja i dodiri govorili su više od reči.

Pročitajte: Da li biste pogodili: Lena Kovačević otkrila čime bi se bavila da nije PEVAČICA

Bivši dečko Lene Kovačević gaji ljubav prema potpuno drugačijem pravcu muzike, a pre par meseci u Beogradu u Kombank dvorani održao je koncert za pamćenje. Lena je, s druge strane, nedavno imala nezaboravan nastup na Expo Dubai 2020, odakle je ponela divne uspomene i utiske.

- U Dubaiju sam sada bila prvi put, uspeli smo da vidimo najvažnije lokacije, ali s obzirom na 2 koncerta i gust raspored zaista nije bilo vremena za zadržavanja. Volela bih da vidim sledeći put i akvarijum za koji kažu da je nestvarno lep, jer sam veliki ljubitelj podvodnog sveta. Ljudi su izuzetno ljubazni i prijatno sam iznenađena time koliko se obraduju kad čuju da smo iz Srbije, što me je već na aerodromu iznenadilo - rekla je Lena, koja je na ovo divno poslovno putovanje povela supruga.

- Nas dvoje na skoro sve moje poslovne angažmane zajedno odlazimo. Kao par smo dugogodišnji prijatelji sa mojim muzičarima tako da nam je posebno drago kada idemo svi, puno radimo ali iskoristimo vreme i da se družimo - istakla je.

Pročitajte: Fotografija koju ćete morati ponovo da pogledate: Dve decenije kasnije, a Lena Kovačević je potpuno ista! U čemu je tajna?

 

 

Komentari (0)

Loading