Celebrity News

Prizor koji je obišao svet: Pogledajte kako Tara Đoković sa Jelenom bodri Novaka sa tribina u Parizu (VIDEO)

Ćerka Novaka i Jelene Đoković osvojila je simpatije celog sveta nakon što ju je kamera usnimila na Masters turniru u Parizu dok je bodrila oca.

Prizor koji je obišao svet: Pogledajte kako Tara Đoković sa Jelenom bodri Novaka sa tribina u Parizu (VIDEO)

Najbolji teniser na svetu, Novak Đoković, porazio je juče svog protivnika Tejlora Frica u dva seta na Masters turniru u Parizu, a najveća podrška iz publike bile su mu supruga Jelena i ćerka Tara.

Ćerka Novaka i Jelene osvojila sva srca širom sveta

Ćerka Novaka i Jelene ima svega četiri godine, a bila je vesela i presrećna zbog očeve pobede, te je sa mamom Jelenom zaigrala na tribinama. Kamera je zabeležila ovaj trenutak i snimak se postao viralan, sudeći po tome da je Tara prvi put gledala svoga oca uživo.

Pročitajte: Usamljena je i fali joj pažnja! Povratak OVOG ČOVEKA u Jelenin život bi mogao biti POSLEDNJI UDARAC na njen i Noletov brak!

Inače, Jelena i Novak ne eksponiraju decu javno, te je ovo prava retkost da se može videti kako njihova ćerka izgleda, ali je nesumnjivo očeva kopija, kao i majčina radost.

Podsetimo, Novak Đoković plasirao se u polufinale turnira u Parizu, a očekuje ga meč sa poljskim teniserom, sa kojim se već susretao i odneo pobedu.

Komentari (0)

Loading