Celebrity News

Tenzije postoje odavno: Otkrivamo kada je Dijana Đoković prvi put počela da kritikuje Jelenine metode - "Previše je stroga majka"

Autor: | 07/11/2021

Dijana Đoković još davno je znala da Jelenino roditeljstvo odlazi u pogrešnom smeru.

Tenzije postoje odavno: Otkrivamo kada je Dijana Đoković prvi put počela da kritikuje Jelenine metode - "Previše je stroga majka"

Pre samo dve sedmice čitava regionalna javnost brujala je o intervjuu majke Novaka Đokovića koja je u otvorenim izjavama iznenadila svojim stavom o njegovoj supruzi Jeleni budući da je istakla da se ne slaže s njom po pitanju ishrane i drugih sfera u vaspitanju Noletove dece. Međutim, oni koji su i ranije pratili relaciju između Jelene i Dijane Đoković (57) znaju da ovo nije bio prvi povod da se između njih pojave varnice.

Naime, Dijana je i ranije umela da kritikuje Jelenu u pojedinim odlukama, pa se javnost seća i njenog intervjua od pre četiri godine kada je Dijana jasno upozorila da su Đokovići pretarno strogi roditelji.

 

 

- I Nole i Jelena su strogi roditelji. Ume Novak i da popusti, ali oboje imaju principe koji moraju da se poštuju, i to uvažavam. Rekla bih im nekada: "Deco, nemojte tako", ali uvek ispoštujem njihove odluke. Sama sam kao roditelj bila dosta stroga, ali sada sam popustljiva. To i jeste uloga bake. Imamo više slobodnog vremena nego roditelji, pa uživamo u odrastanju unuka - ispričala je svojevremeno Dijana i požalila se da je Taru tada viđala samo kada se rodila.

Pročitajte: Dijana Đoković PRVI PUT iskreno o snaji Jeleni: Nisam očekivala da će je Novak oženiti! OVE stvari u braku NE ODOBRAVAM...

 

 

- Obožavam devojčice. Životna želja mi je bila da imam ćerku, ali imam tri divna sina i Tara je nadomestila tu prazninu. Bila sam najsrećnija kada se rodila. Videla sam je samo kada se Jelena porodila, nadam se da ću uskoro opet. Takođe, Stefan je divan dečak, pametan, bistar i poslušan. Mnogo me podseća na Novaka kada je bio mali, isto je bistro i pametno dete. Govori i srpski i engleski - ispričala je svojevremeno Noletova mama.

Po svemu sudeći, vreme je samo dodatno uticalo na razdor u mišljenjima između nje i Jelene.

Komentari (0)

Loading