Celebrity News

Čeznem za ljubavlju: Reči Slobode Mićalović UZBURKALE javnost, ŠTA SE DEŠAVA IZA ZATVORENIH VRATA?

Odnos Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, baš kao i svaki odnos o kome se malo zna, ne prestaje da intrigira javnost.

Čeznem za ljubavlju: Reči Slobode Mićalović UZBURKALE javnost, ŠTA SE DEŠAVA IZA ZATVORENIH VRATA?

Kada su 2008. godine Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković izgovorili sudbonosno "da" postali su jedan od najomiljenijih bračnih parova na domaćoj javnoj sceni. Oboje omiljeni glumci oduševljavali su svojim skladnim odnosom, a kada su svoju porodicu 2010. proširili rođenjem preslatkih devojčica Mile i Vere, sreća je postala potpuna.

Ipak, omiljeni par odlučio je da svoj privatni život čuva od radoznalih pogleda javnosti, pa su Sloboda i Vojin ubrzo oduševljenje kod naroda zamenili pitanjem - Šta se dešava iza zatvorenih vrata?

Pročitajte: Zgodan i VELIKI ZAVODNIK! Koga to Sloboda Mićalović drži za ruku dok je Vojin kod kuće (FOTO)

Aleksandar Čavić

 

Odnos Slobode Mićalovića i Vojina Ćetkovića postao je jedan od glavnih tema ne samo domaćih medija, već i njihovih brojnih fanova, a svaki njihov potez, ili nova objava na društvenim mrežama, pokreće broj različitih pitanja.

Upravo to izazvala je i poslednja objava Slobode Mićalović koja je na svom "Instagramu" objavila pesmu Desanke Maksimović "Dušu mi pokloni", a čiji su emotivni stihovi, među kojima se posebno izdvaja onaj "čeznem za ljubavlju" mnoge naveli da se zapitaju, da li je u braku poznatog para sve u redu.

Pročitajte: Ova fotografija je dokaz šta je Sloboda Mićalović radila na svom licu (FOTO)

 

 

Ipak, čini se da ovde nema mesta senzacijama, emotivna pesma govori o večnoj, teškoj, ali iskonskoj ljubavi koja će trajati do u večnost, na šta su se i Sloboda i Vojin pre trinaest godina zakleli.

Uostalom, šta se dešava iza zatvorenih vrata porodičnog doma, baš kao i do sada ostaće njihova mala tajna, jer oni su pre svega samo obični ljudi.

- Naš brak je kao i svaki drugi, trudimo se da pronađemo vreme za sebe jer je glumački posao stihijski. Najvažnije je pomiriti se s time da je to naš život i da ne treba tražiti da budemo neki drugačiji ljudi, da živimo na silu nekim drugim životom - rekla je za “Gloriju” glumica.

Komentari (0)

Loading