Celebrity News

Problemi sa Tarom! Ana Nikolić otkrila sa kojom NEVOLJOM se susrela u odgajanju ćerke

Ćerka Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste, bistra je devojčica koja već sada savršeno zna šta želi, a šta ne. Ana, koja posvećeno pristupa vaspitavanju devojčice otkriva da su se pojavili prvi problemi, sa kojima se kao roditelj suočila.

Problemi sa Tarom! Ana Nikolić otkrila sa kojom NEVOLJOM se susrela u odgajanju ćerke

Naime,Ana nikada nije krila da je srećna što je dete dobila baš sa Rastom koji je, kako pevačica tvrdi, najbolji tata na svetu. Ipak, Ana otkriva da Tara ima tatinu narav, da ne voli obaveze i da već sada četvorogodišnjakinja zazire od rutine.

- Pre neki dan mi kaže: "Mama, neću da idem u vrtić ni u školu, ni na fakultet". Pitam je kako neće, kaže da ne voli to. To je na oca garant povukla. Ja sam volela i vrtić i škole, sve uredno išla, završila, međutim, to nju uopšte ne interesuje. Nadam se da će se vremenom to promeniti. Svakako, baki i deki, Rastinim roditeljima, to ne sme da kaže jer im se nikako ne bi dopalo - otkriva Ana i dodaje:

Pročitajte: ZAVIRITE U GALA SLAVLJE - Ovako proslavlja rođendan Tara (4), ćerka Ane Nikolić i Raste (FOTO)

 

 

- Kao što ni mene moji roditelji nisu sputavali kada je reč o odabiru profesije, naravno da ću i ja Taru podržati u bilo čemu što bude odabrala, ali insistiraću na tome da mora da ima solidno obrazovanje. Mislim da je to za jednu mladu ženu u sadašnjem trenutku veoma važno. To nema veze sa onim: "Donesi mi diplomu!". Ne mora ni da završi fakultet, niti da diplomira, ali mora da prođe neku školu. To je proces sazrevanja u kom učiš svašta nešto, uključujući i životne situacije. U suštini, najmanje naučiš na samom fakultetu, sve vreme zapravo učiš kroz praksu.Ne mora da diplomira, ali mora da sprema ispite, da nauči šta su obaveze. Ne postoji ništa seksepilnije od obrazovane žene - prenosi "Svet" Anine reči.

Ćerka Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste sa samo četiri godine jasno zna šta želi, a šta ne, što je osobina, koju je po svemu sudeći nasledila od mame. Ana je rešena da je obavezama i odgovornosti nauči od malih nogu, dok je tata tu za opuštanje i one najlepše trenutke, po kojima će Tara zasigurno pamtiti detinjstvo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta)

 

Komentari (0)

Loading