Celebrity News

Veliki potres u porodici! Merima Njegomir TEŠKO BOLESNA: Svi se molimo za nju

Zdravstveno stanje Merime Njegomir ozbiljno je narušeno pišu domaći mediji.

Veliki potres u porodici! Merima Njegomir TEŠKO BOLESNA: Svi se molimo za nju

Merima Njegomir već mesecima se ne pojavljuje u javnosti, a u estradnim krugovima šuška se da je pevačica teško bolesna. Naime, kako pišu domaći mediji zdravstveno stanje Merime Njegomir ozbiljno je narušeno, a pevačica se bori sa teškim oblikom tumora.

- Pojedine kolege su uspele da se čuju sa Merimom i kažu da je jako bolesna. Poslednjih mesec dana pala je u krevet, klonula je i ne ustaje iz postelje. Obilaze je samo deca, donose joj namirnice i čiste joj stan, dok se najmlađa ćerka preselila kod nje, kako bi joj bila pri ruci i kako bi joj dala podršku u ovim teškim danima. Teško joj je da objašnjava kakvo joj je zdravstveno stanje, pa izbegava da sa bilo kim priča - otkriva za "Star" pevačica koja je želela da ostane anonimna.

Pročitajte: Veći uspeh od muzičkog - Merima Njegomir je majka četvoro dece! Sin je mezimac, a ćerke su mamina kopija (FOTO)

Ata Images

 

- Kako se priča, Merima je i ranije imala zdravstvenih problema koje je u tišini sama rešavala, međutim, sada se bolest vratila i baš je uznapredovala. Krajem leta je krenula na ispitivanja, išla je od lekara do lekara i svi su joj rekli isto, pa se pomirila sa sudbinom. Letos čak nije imala snage da ode u svoju kuću na Kosmaju. Iako svi koji znaju ćute, u neverici su još uvek i u šoku, niko ne želi da se oglašava jer smatraju da je to nešto lično, a i kada je bolest u pitanju, niko ne želi da se meša i daje svoje prognoze. Mnoge starije koleginice su plakale kada su čule za Merimu i njenu tešku borbu sa kancerom, jer je svi mnogo vole - završava Merimina koleginica za pomenuti list.

Kako bismo proverili kakvo je zaista zdravstveno stanje Merime Njegomir, pokušali smo da je kontaktiramo, ali se ona na pozive nije javljala.

Komentari (0)

Loading