Celebrity News

Dok se majka Merima bori sa rakom, starija ćerka joj uputila potresne reči! Snimak prepun emocija!

Ćerka Merime Njegomir, koja posvećeno brine o bolesnoj majci, sada je pevačici uputila dirljivu poruku povodom šezdeset osmog rođendana.

Dok se majka Merima bori sa rakom, starija ćerka joj uputila potresne reči! Snimak prepun emocija!

Merima Njegomir vodi tešku borbu sa kancerom, a njeno zdravstveno stanje veoma je ugroženo, pišu domaći mediji. U takvom stanju, ali okružena voljenima, muzička legenda dočekala je svoj šezdeset osmi rođendan, a posebnu čestitku napisala joj je ćerka Jelena.

- Ne znam šta bi bilo da me od malena nisi učila da se jedino ljubav deljenjem umnožava. Kako bi bilo da mi nisi u svaku poru usadila da je davanje ujedno i primanje. Kakav bi moj život sada bio da mi svojim životom nisi pokazala da se hrabrost uvek isplati i da pratim svoje srce kao jedinu putanju.

Pročitajte: Veliki potres u porodici! Merima Njegomir TEŠKO BOLESNA - Svi se molimo za nju

- Da nemoguće ne postoji kad postoji jaka volja. Ne znam gde bih bila da nisam rasla uz tvoju snagu. Ali znam da se niko od nas ne bi desio da se ti nisi rodila tog jednog devetog novembra. Srećan rođendan mom najboljem prijatelju. Najboljoj mami na svetu - napisala je ćerka Merime Njegomir.

Podsećamo, vest o teškoj bolesti Merima je primila u septembru, kada se kratko oglasila za Pink.rs.

- Ne osećam se dobro. Ne mogu zaista da pričam, a kamoli tek o toj temi. Puna mi je kuća, tu mi je porodica, uz mene su svi, a prvenstveno moja porodica - rekla je Merima za Pink.rs.

Komentari (0)

Loading