Celebrity News

Ko je zgodni vaterpolista za kojeg se verila Ana Dabović: Otkrivamo nepoznate detalje o kršnom Crnogorcu Iliji Musturu (FOTO)

Ana Dabović uskoro će se udati za uspešnog sportistu.

Ko je zgodni vaterpolista za kojeg se verila Ana Dabović: Otkrivamo nepoznate detalje o kršnom Crnogorcu Iliji Musturu (FOTO)

Vest koju su juče preneli svi mediji a prema kojoj naša slavna košarkašica Ana Dabović (32) uskoro staje na ludi kamen samo je logičan i prirodan sled događaja koji su počeli da se razvijaju pre dve godine kada je upoznala svog aktuelnog partnera. Ana je, naime, zaprošena uz predivan zalazak sunca u francuskom primorskom odmaralištu Palavas les Flots, a njen izabranik Ilija Mustur (27) dobro je znao da je upravo to atmosfera koja će ljubiteljku mora oboriti s nogu i učiniti joj taj trenutak zbilja nezaboravnim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilija Mustur (@musturix)

Od tada euforija ne prestaje, kako između budućih mladenaca, zatim i njihovih porodica, tako i šire javnosti koja uvek navija za ljubav koja se u slučaju sportskog para ne može sakriti. Mustur je, naime, takođe sportista i premda je našoj javnosti bio manje poznat dok nije počeo da se zabavlja sa Dabovićkom on je balkanskog porekla, ali ga je put još davno naveo u Francusku gde igra vaterpolo za reprezentaciju te zemlje. Budući da je naturalizovani Francuz poreklom iz Crne Gore do te mere osvojio Anino srce da je pristala da se uda za njega, red je da proverimo šta još znamo o budućem mužu naše trofejne košarkašice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilija Mustur (@musturix)

Ilija Mustur već godinama igra za francuski Monpelje kao i za nacionalni tim te zemlje. Upoznali su se 2019. godine tako što je i Ana tada igrala u tom gradu dok nije karijeru nastavila u Americi, pa su u Monpeljeu čak i otpočeli zajednički život. Međutim, francuski grad nije prva tačka koja spaja buduće mladence, to je zapravo njihov rodni Herceg Novi. Mustur je rođen baš u tom gradu, isto kao i Ana, tako da ih je odmah povezao i lokal-patriotizam a zajedničke strasti prema sportu, moru i avanturama bile su samo šlag na torti. Koš jedna stvar, doduše, bila je važna za napredak ove ljubavi budući da se navodi kako su najveći deo svoje veze intenzivirali dok su prošle godine zajedno boravili u karantinu tokom prvog talasa pandemije. Ostatak je istorija, par već pune dve godine gradi emotivnu vezu koja će po svemu sudeći uskoro biti krunisana brakom.

Pročitajte: Ana Dabović: Ludo sam zaljubljena u Iliju

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilija Mustur (@musturix)

Ana je veoma zaljubljena u svog izabranika i nije izdržala da deo onoga što oseća opiše u javnosti.

- Ono što nas je najviše spojilo jeste to da uživamo u malim stvarima, u svemu svakodnevno, pozitivni smo jako. Eto, kažu da smo pravi pozitivan par, lepo je to čuti. Tokom trajanja pandemije shvatila sam da je Ilija pravi čovek za mene, valjda nije prerano da to kažem, a posebno mi se dopalo to što se dobro snalazi u kuhinji. Volim da kažem da on ima rešenje za sve - ispričala je nedavno slavna košarkašica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilija Mustur (@musturix)

Komentari (0)

Loading