Celebrity News

Niko nije očekivao: Svi pričaju o OVOM POSTUPKU Marinkovih snaji Bojane i Sare na sahrani (FOTO)

Snaje Marinka Rokvića, Bojana Barović i Sara Oster bile su svojim muževima najveći oslonac tokom sahrane preminulog pevača.

Niko nije očekivao: Svi pričaju o OVOM POSTUPKU Marinkovih snaji Bojane i Sare na sahrani (FOTO)

Marinko Rokvić sahranjen je na Novom groblju na Bežanijskoj kosi, a sahrani su pored članova porodice prisustvovale i brojne kolege, prijatelji, ali i poštovaoci njegovog rada.

Sinovi Marko i Nikola bili su najveća podrška, slomljenoj Slavici Rokvić, ali ni oni nisu uspeli da zadrže suze prolivene za preminulim ocem.

Pročitajte: Porodica otkrila - Evo od koje teške bolesti je preminuo naš Marinko

ATA Images

 

Na sahrani su ipak najveća podrška skrhanoj porodici bile snaje Marinka Rokvića, Bojana Barović i Sara Oster, koje su sa muževima ruku pod ruku išle u povorci za kovčegom.

Ove mlade žene bile su podrška svojim partnerima i svekrvi, ali ni one nisu uspele da zadrže suze za svekrom, koji im je bio kao otac.

Pročitajte: Da li je zaista sve idilično? Danas su ujedinjene u bolu, a evo kako se STVARNO slažu snaje Marinka i Slavice Rokvić (FOTO)

ATA Images

 

Bojana i Sara odevene u crno zanemele su od suza, ali su uspele da se priberu i budu tu za Nikolu i Marka, kojima je njihova podrška u najtežem trenutku preko potrebna.

Komentari (0)

Loading