Celebrity News

Cela Srbija je pričala o njemu! Pogledajte kako danas izgleda Nemanja Stevanović i njegova ćerkica koja je baš porasla! (FOTO)

Porodica Nemanje Stevanovića, njegova je svetinja koju brani od svih zla.

Cela Srbija je pričala o njemu! Pogledajte kako danas izgleda Nemanja Stevanović i njegova ćerkica koja je baš porasla! (FOTO)

Pevač Nemanja Stevanović čitav svoj svet podredio je svojoj supruzi Jeleni i ćerki Maši. On važi za požrtvovanog supruga i brižnog oca, te svojim ljubimicama ispunjava sve želje i brani ih od svih loših stvari. Iako ih ne eksponira toliko često javno, na društvenim mrežama pevač ponekad objavi kako provodi dane sa njima, a to čini i povodom važnih prilika.

Pročitajte: Fotografija Nemanje Stevanovića zapalila mreže - Pevač više ne izgleda isto!

 

 

Naime, Jelena i Nemanja u braku su sedam godina, a ćerka Nemanje Stevanovića ove godine krenula je u prvi razred osnovne škole. Od tate je nasledila talenat za pevanje, o čemu svedoče snimci na kojima peva dok Nemanja svira, a neretko provode vreme zajedno u različitim aktivnostima. Za svaki rođendan pevač je tu da mezimici ispuni svaku želju, a ispod fotografija koje s vremena na vreme objavi upućuje najlepše reči svojoj porodici.

Pročitajte: Oglasio se Nemanja Stevanović, evo šta kaže O POŽARU

 

 

Porodica Nemanje Stevanovića je skladna i bliska, te pevač važi za porodičnog čoveka, kome nije teško da sve svoje vreme posveti ćerkici i supruzi, a svojevremeno je otkrio da je Mašino rođenje sve promenilo na bolje.

Pročitajte: DRAMA - Zapalio se stan Nemanje Stevanovića (foto)

 

 

- Otkako je Maša ušla u naš život, između mene i Jelene sve se promenilo. Shvatili smo da više nismo jedno drugome centar sveta, nego da se sve odvija oko Maše. Ali to je sasvim normalna stvar ako želite ozbiljno da pristupite roditeljstvu - objašnjava muzičar kojem je vaspitanje ćerke trenutno na prvom mestu.

Sudeći po tome da ne propušta nijedan porodični trenutak, Nemanja je govorio o braku i odnosu sa Jelenom, te kako rešava probleme koji se nekada dogode.

Pročitajte: Nemanja Stevanović - Rođenje Maše promenilo je naš odnos

 

 

- Znam da svi kažu da brak zahteva kompromis i odricanje, međutim, moram da priznam da kod nas toga nema. Ne dozvoljavamo sebi da zapadnemo u situaciju u kojoj ćemo jedno drugome činiti ustupke. O svemu iskreno razgovaramo i ne postoji niko i ništa oko čega bismo se prepirali. Naravno, i mi imamo momenata kada zbog lošeg dana izgovorimo nešto što ne mislimo, ali brzo to rešavamo jer nijedno nije zlopamtilo. Mogu da se pohvalim idealnim brakom - izjavio je Nemanja jednom prilikom za "Story" .

Pročitajte: Ovo smo čekali - Marija Šerifović konačno progovorila o ljubavi

 

 

Komentari (0)

Loading