Celebrity News

Goci je SLOMLJENO SRCE: Svi detalji Rašine skandalozne PRELJUBE sa mlađom! (FOTO)

Bivša ljubavnica Raše Novakovića trenutno se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u Beču, a pre nekoliko godina o njihovoj aferi brujao je ceo region.

Goci je SLOMLJENO SRCE: Svi detalji Rašine skandalozne PRELJUBE sa mlađom! (FOTO)

Goca Tržan i Radomir Novaković danas u skladnom braku koji je preživeo veliku krizu. Iako bi supružnici voleli mnogo toga da zaborave, javnost se i tako seća Rašine navodne afere sa starletom Teodorom Radojičić, koja je kasnije postala rijaliti zvezda.

Bivša ljubavnica Raše Novakovića trenutno boravi u zatvoru u Beču, izdržavajući kaznu od četiri godine zbog dilovanja nedozvoljenih supstanci, a javnosti je postala poznata kada je uhvaćena u sitnim satima sa suprugom Goce Tržan u jednom beogradskom hotelu.

Pročitajte: Veliki dnevni boravak, muzički studio, prostrano dvorište sa skupim baštenskim nameštajem evo kako izgleda kuća Goce Tržan(FOTO)

 

 

Kako je pisao i saznao "Kurir" 2016. godine, njih dvoje su se upoznali na privatnoj proslavi na kojoj je Raša svirao sa svojim bendom Kilo tona i iste noći su se prepustili strastima. Raša je, prema pisanju pomenutog medija negirao bilo kakvu vezu sa Teodorom, ali su ga odale fotografije koje je zabeležio paparaco.

Goca nikada nije želela da izlazi u javnost o neverstvu svog supruga, ali se tada spekulisalo da je bila i te kako potresena zbog cele situacije. Ipak, kriza je samo očvrsnula njihov odnos, te su oni nedavno sklopili i crkveni brak, a slažu se bolje nego ikada.

Komentari (0)

Loading