Celebrity News

Dom Srne Lango harmonija je umetnosti i stila: Pogledajte koji kutak u stanu je omiljen glumici (FOTO)

Dom Srne Lango nalazi se na Novom Beogradu i uređen je po svim neophodnim kreativnim parametrima dramske umetnice.

Dom Srne Lango harmonija je umetnosti i stila: Pogledajte koji kutak u stanu je omiljen glumici (FOTO)

Kako bi mogla da stvara glumica je nekretninu, u koju se uselila po razvodu od kolege Irfana Mensura, dekorisala isključivo prema svom nahođenju. Preovlađuje stilski nameštaj bela i crna boja, a pripovetke, knjige poezije i romani raštrkani su po čitavom stanu, dok pojedini  čak služe i kao noćni stočići.

Pročitajte: Teški trenuci Srne Lango: Dugo sam patila i očajavala

Kreativni haos nešto je u čemu se Srna najbolje snalazi. Na pamet joj tada padaju najbolje ideje, a tvrdi da joj u pisanju dosta pomaže i samoća.

- Iako mukotrpan proces, pisanje je moj lek. Proces krojenja literarnog dela u meni budi želju za samoćom koja mi izuzetno godi. U tim momentima potpuno se povučem u sebe, ali ne zato što ne volim ljude, već zato što smatram da jedino kada se poput mačke oližem u ćošku svoje samoće mogu da postanem bolja osoba svojim najbližima - izjavila je ranije glumica, koja u svom domu najradije gosti sinove Aleksu i Pavla, koji su se pre par godina osamostalili. Ponos zbog naslednika kod Srne je vrlo izražena.

- Aleksa je prvo studirao prava da bi naknadno odlučio da ode na produkciju. Na kraju je i sebi i meni priznao da njega studije ne zanimaju i da želi da se zaposli. Mada sam se dugo bunila i molila ga da ne odustaje tako lako ili da bar zamrzne godinu, doneo je neopozivu odluku kojoj sam ja na kraju dala blagoslov - da započne privatni biznis sa svojim ocem. Pavle je, s druge strane, već sa devet godina znao šta želi. Bivši suprug i ja sve smo učinili da ga odgovorimo od glume, jer smo iz iskustva znali koje sve mane ta profesija sa sobom nosi. Jasno je da nam to nije pošlo za rukom, međutim niko u toj želji nije mogao da ga pokoleba. Ipak, kada me je obavestio da nema rezervni plan i da će pokušavati da se upiše na Fakultet dramskih umetnosti sve dok ga ne prime, užasnuta sam zamišljala kako kao dekica sa štapom u ruci odlazi na svoj pedeseti pokušaj. S druge strane, koliko god da me je ta njegova konstatacija uplašila, tada sam shvatila koliko je njegova želja veća od mog negodovanja, tako da sam odlučila da ga podržim. Na našu radost, upisao je glumu iz prvog pokušaja. Smatram da je u ovoj fazi veoma važno da kao roditelj ne smetam deci i da im dajem savete samo kada za njih zamole. Svako ima pravo na svoju verziju sreće. Zadovoljna sam u kakve muškarce su izrasli obojica. Pripadaju staroj školi kavaljera koji vrlo nežno doživljavaju ženska bića i dive im se. Zavodljivo, muški su nastrojeni, cene žene, zaštitnički se odnose prema njima i spremni su na ulaganje - rekla je Srna.

Pročitajte: Srna Lango: Postoji neko ko ne zna da mi je važan

Dom  Srne Lango mesto je gde glumica voli da se osami, odboluje sve svoje  patnje, i skloni se od udvarača. Tvrdi da joj sad nije vreme za ljubav.

- Nisam zaljubljive prirode. Udvaranja ne primećujem. Često mi se dešava da tek kroz nekoliko dana čujem da mi se određeni kavaljer udvarao i kriveći sebe zapitam se kako to nisam primetila. A onda shvatim da ako već to nisam osetila, nije bilo vredno moje pažnje. Svesna sam da je naporno biti sa mnom u vezi. Lepo je kad ste u paru, ali ne i neophodno da bih funkcionisala i našla smisao i radost u danu - zaključila je ona.

Instagram

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading