Celebrity News

Sandra je PROŠLOST! Viktor Živojinović sada u vezi sa OVOM pevačicom, nova glavobolja za Brenu (FOTO)

Nova devojka Viktora Živojinovića više nije enigma za javnost, pišu i prenose domaći mediji. Atraktivna crnka i mlađi sin Lepe Brene viđeni su u zajedničkom provodu, te je to navelo mnoge da se zapitaju šta se zapravo dešava između njih.

Sandra je PROŠLOST! Viktor Živojinović sada u vezi sa OVOM pevačicom, nova glavobolja za Brenu (FOTO)

Viktor Živojinović i Sandra Miljaković, navodno su stavili tačku na svoju vezu koja je trajala dve godine usled nepomirljivih razlika, a sada je, sudeći po tome da je slobodan, sin Lepe Brene zainteresovan za pevačicu sa kojom se nedavno provodio.

Nova devojka Viktora Živojinovića je sušta suprotnost Sandri Miljaković

Nova devojka Viktora Živojinovića, kako piše "Star" može biti talentovana i perspektivna pevačica Lena Čolak, koja mu je navodno "zapala za oko" i sa kojom je, kako je otkrio neimenovani izvor, viđen tokom provoda.

Pročitajte: Konačno poznato zbog čega su Viktor i Sandra bili na rubu raskida - Za sve je kriva ONA!

 

 

- Viktor i Lena se poznaju već neko vreme, jer je ona bila angažovana da peva na privatnim slavljima porodice Živojinović. Još tada je Viktoru zapala za oko, ali nikada se ništa nije desilo među njima. Sada kada je okončao vezu sa Sandrom, rešio je da se baci na osvajanje mlade pevačice. Viktoru se dopada koliko je Lena ambiciozna i spontana, pogotovo mu je milo što karijeru ne gradi na skandalima. Nije se nadao da će se i ona pojaviti na tom događaju na kom su bili, pa kada je ugledao, bio je baš srećan - rekao je izvor za pomenuti medij.

Takođe, kako se dalje navodi, Lena i Viktor su u tajnoj vezi, zbog toga što on nije spreman da saopšti majci da se viđaju, sudeći po tome da navodno ona navija za njegovo pomirenje sa Sandrom.

- Odmah je krenuo u akciju, a ni ona se nije mnogo bunila. Nazdravljali su celo veče, smejali se, a nakon događaja zajedno su sa ostatkom društva otišli dalje u provod. Koliko znam, oni su u nekoj tajnoj vezi koju još uvek kriju jer Viktor ne sme da kaže Breni da se viđa sa pevačicom. Ona još uvek navija da se pomiri sa Sandrom jer je zavolela kao ćerku - završava izvor.

Ovim povodom, Lena i Viktor nisu se oglašavali, te ostaje vreme da pokaže kakva je zaista priroda njihovog odnosa.

Pročitajte: SAD JE JASNO - Anastasija slučajno otkrila detalj koji govori o raskidu veze Viktora Živojinovića (FOTO)

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading