Celebrity News

SVI JE ZNATE: Ova 20 godina mlađa lepotica je supruga glumca Svetozara Cvetkovića (FOTO)

Supruga Svetozara Cvetkovića je poznata glumica, a između njih postoji znatna razlika u godinama, koja im po svemu sudeći nimalo ne smeta.

SVI JE ZNATE: Ova 20 godina mlađa lepotica je supruga glumca Svetozara Cvetkovića (FOTO)

Proslavljeni glumac Svetozar Cvetković ne govori često o svom privatnom životu, ali javnost i te kako zna da je njegova supruga prava lepotica, koja je takođe glumica.

Supruga Svetozara Cvetkovića je prava lepotica

Supruga Svetozara Cvetkovića je Jelena Đokić, stalna je članica pozorišta "Atelje 212" i glumcu je rodila dvoje dece - ćerku Klaru i sina Luku. Oni su se upoznali još 2000. godine, a o svom braku govorili su vrlo retko. Osim toga što ih krasi sklad i sjajan odnos, par odoleva svim izazovima sadašnjice već gotovo 15 godina.

Pročitajte: Svetozar Cvetković podelio fotografiju svojih roditelja - I posle šest decenija, ljubav ista kao prvog dana!

Jakov Simović

 

Naime, Jelena je rođena 1977. godine, a iz rodnog Splita preselila se u Srbiju, pa potom je studirala na Cetinju. Studije glume uspešno je završila, a danas važi za jednu od najlepših glumica. Iako je mlađa od Svetozara 20 godina, to joj ne predstavlja problem, te je njihova ljubav jaka kao prvog dana, a krunisali su je brakom 2006. godine.

O svojoj emotivnoj sreći, par mudro ćuti, a glumac je svojevremeno otkrio da je u Jeleni pronašao srodnu dušu i pravog sagovornika.

Komentari (0)

Loading