Celebrity News

Južni vetar UBRZANJE oduvao sve rekorde i u regionu - 400.000 gledalaca za dve nedelje

Film „Južni vetar UBRZANJE“ nastavalja da duva neverovatnom brzinom.

Južni vetar UBRZANJE oduvao sve rekorde i u regionu - 400.000 gledalaca za dve nedelje

Boško Karanović

Za manje od dve nedelje prikazivanja, film je prestigao sve rekorde sa čak 400.000 gledalaca. Tim povodom, večeras u Kulturnom centru u Novom Pazaru ekipa filma zajedno sa distributerskom kućom Taramount film proglasiće srećnog dobitnika vredne nagrade koji će pritom imati mogućnost da se pojavi i u seriji Južni vetar čije snimanje počinje na proleće zajedno sa Milošem Bikovićem, Miodragom Radonjićem, Jovanom Stojiljković, Predragom Mikijem Manojlovićem u glavnim ulogama.

Istovremeno, euforija se širi i regionom gde su tokom prethodne nedelje postignuti do sada nedostižni rezultati od ukupno 93.145 gledalaca u prvom vikendu prikazivanja.

Naime, „Južni vetar UBRZANJE “je u distribuciji Blitz Film & Video u Hrvatskoj pogledalo 46.263 gledalaca u prvom vikendu prikazivanja čime je postao najbolje otvaranje domaćeg i regionalnog filma svih vremena u Hrvatskoj.

Pročitajte: "PROŽIVELI SMO STRAH, BRIGU, KRIVICU..." Miloš Biković i Miodrag Radonjić otkrivaju kroz šta su prošli na snimanju "Južnog vetra 2" (VIDEO)

Boško Karanović

 

U Bosni i Hercegovini Blitz Film & Video je u distribuciji napravio istorijske rezultate te je ‘Ubrzanje’ u prvom vikendu pogledalo fantastičnih 38.805 gledalaca što je najbolje ostvaranje filma svih vremena u toj zemlji! Slovenija je takodje zabeležila veliki rekord sa 8.017 gledalaca što je najbolje otvaranje regionalnog filma svih vremena! 

Ovim rezultatima, film u produkciji Miloša Avramovića, Miloša Biković, Tatjane Žeželj Gojković i Miodraga Radonjića u partnerstvu sa Telekom Srbija uz podršku Ministarstva Kulture i Filmskog Centra Srbije prestigao je globalne blokbastere poput nastavka megapopularne franšize ‘Nije vreme za umiranje’, ‘Paklene ulice 9‘, ‘Venom 2‘ kao i velikih domaćih hitova koji su prikazivani u 2021. godini.

Komentari (0)

Loading