Celebrity News

Ekskluzivno za "Story" Suzana Mančić otkriva ISTINU o momcima svojih ćerki (FOTO)

Ćerke Suzane Mančić odrasle su zrele žene, a TV lice otkriva kakve im muževe priželjkuje.

Ekskluzivno za "Story" Suzana Mančić otkriva ISTINU o momcima svojih ćerki (FOTO)

Televizijsko lice Suzana Mančić (64) poput magneta privlači sve oko sebe, pre svega svojom vedrinom i pozitivnom energijom, koje su odraz njene sreće. A autorku TV emisije "Suzanin izbor" najradosnijom čine njene ćerke Teodora (28) i Natalija (26), s kojima deli krov u prostranom stanu u centru Beograda. Obe ćerke nasledile su mnoge Suzanine talente, ali i talente njihovog oca, Nebojše Kunića, nekadašnjeg člana grupe "Sedmorica mladih".

Sa Suzanom smo razgovarali o Nataliji i Teodori, njihovim stremljenjima i interesovanjima, kao i o njenom viđenju njihove budućnosti.

Kakav vam je sada osećaj kad živite s dve velike i zrele devojke?

- Divan. Mi smo veoma nespecifična porodica. Nemamo mušku figuru, recimo. Dosta smo liberalna porodica, mnogo razgovaramo, nema tabu tema, laganja. Žurki nešto i nema jer moje ćerke nisu neki obožavaoci takvog vida zabave. Krajem godine imamo ženski parti – kićenje jelke, gde uživaju i moje i njihove drugarice. Pravimo ručkove, kuvaju i one. Ne mogu da kažem da je idealno kod nas, ali se sve dogovaramo – oko šetnje psa, ko pere sudove, ko će da spremi sobu. Ja sam uvek ta koja zvoca. No, naše domaćinstvo funkcioniše na dobar način. Mislim da sam ćerke izvela na pravi put.

Pročitajte: Zavirite u luksuzni stan od 175 kvadrata Suzane Mančić u kom Simica ne voli da boravi kada je u poseti, a za sve je kriv jedan događaj

Story

 

Da li se savetujete vi s njima i da li one vas pitaju za ljubavne savete?

- Pitam ih najčešće za savet oko toga šta da obučem, uzimaju i one moje stvari, pa ih ja posle tražim... Nekad smo kao pozorište u kući. No, i kada dođe do nesporazuma, nikad nismo ljute. One mene često pitaju za ljubavne savete, ali se ja ustručavam jer ipak nisam deo te priče. Mogu da kažem svoje mišljenje, ali to je njihov život i to su njihove emocije, one moraju da donesu odluku. Zato im kažem da razmisle i da me ne slušaju slepo, kao što nisam ni ja slušala svoju mamu (smeh). Savetujem ih da gledaju unapred i razmisle šta ta veza može da im donese ili odnese, kako će se osećati za nekoliko godina s nekim čovekom.

Da li je vas kroz život više vodilo srce ili razum? Koja vas ćerka više, u tom smislu, podseća na vas?

- Mene je vodilo srce, a one su se podelile. Teodora je više na oca po mentalnom sklopu dok je Natalija više poput mene, lepršava je. Teodora ide u dubinu, ozbiljna je, voli da sve bude idealno. Meni nikad u životu nije bilo idealno, pa sam opet srećna.

Natalija je krenula vašim stopama, budući da radi kao kamerman na vašim emisijama?

- Diplomirala je kameru i fotografiju. Obe imaju talenta da se likovno izraze, Natalija sjajno crta tušem, Teodora slika uljem i komponuje. Od takvih roditelja, budući da sam i ja pevala (ne znam koliko sam ploča snimila), a da im je otac bio muzičar i vrlo popularan u šou-biznisu, ne čudi što obe imaju talenta i za muziku. Teodora je odustala od pevanja, ali piše pesme. Za poslednju pesmu Nevene Božović "Ljubav", Teodora je uradila i muziku i tekst. Sa mnom se neretko konsultuje oko tekstova koje piše. Mi smo zaista umetnička porodica.

Pročitajte: U Grčku odlazi samo u posete! Evo zašto Suzana Mančić ne želi da živi sa Simicom

Petar Đorđević

 

Kakvu budućnost im priželjkujete, s porodicom, decom?

- Volela bih da nađu dobre muževe. Ne mislim da se dobro udaju u materijalnom smislu. Materijalno bogatstvo je okej, u smislu da ti obezbedi lagodan život i da se ne sekiraš da li ćeš imati da platiš infostan i struju, letovanje, da školuješ dete i da se lečiš. Volela bih da nađu dobre muževe, dobre ljude, koji će biti vredni, odgovorni, porodični ljudi. Da imaju decu, to bih volela.

Priželjkujete li unuke?

- Znam da će se to desiti, ne pritiskam ih ni za to, ni za udaju. Pritiskala sam ih samo da završe fakultete, ostalo će doći. Volela bih da se to desi u sledećih nekoliko godina. Lepo je biti nekom prva žena, a kad se kasno udaš, sigurno nećeš to biti (smeh).

Lepo je biti i mlada i funkcionalna baka.

- Misliš, sve da se završi na mojoj grbači (smeh)? Ljubav je veliki pokretač i kada tvoje dete rodi dete, to je prelepo. To je ljubav koju ja ne znam, pa ne znam ni kakva ću baka biti. Možda ću unuče stalno čuvati, a možda ću biti baka koja putuje po belom svetu pa pozove unuka na nedeljni ručak "kod nane" (smeh).

Ceo intervju pročitajte u novom broju magazina "Story" koji je u prodaji od 17. novembra.

Story

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading