Celebrity News

OVO JE ISTINA O MOJOJ MAJCI SNEŽANI: Problematični sin konačno prekinuo ćutanje i progovorio o krađi i lečenju

Sin Snežane Đurišić progovorio je svim temama koje intrigiraju javnost, a tiču se njegovog odnosa sa majkom i njegovih poroka.

OVO JE ISTINA O MOJOJ MAJCI SNEŽANI: Problematični sin konačno prekinuo ćutanje i progovorio o krađi i lečenju

Pevačica Snežana Đurišić dugo nije javno govorila o problematičnom sinu Marku Gvozdenoviću, koji joj je zadao puno glavobolja u životu. Ipak nakon što je poput bombe odjeknula vest da je sin Snežane Đurišić navodno pokrao tadašnje poslodavce, ćutanje je prekinuto njegovom stranom priče za domaće medije, te je postalo jasno u kakvom su odnosu majka i sin.

Sin Snežane Đurišić ogolio dušu u svojoj ispovesti

Marko je u intervjuu za "Telegraf" objasnio da je imao problema sa alkoholom od kojeg se lečio u dva ili tri navrata, te da mu je majka Snežana bila najveća podrška nakon smrti oca.

- Jeste, lečio sam se od alkohola, u dva-tri navrata. Nije bila alarmantna situacija, nego je moje zdravlje bilo u pitanju. Volim da popijem, da izađem, volim sve što vole i ostali ljudi - rekao je on.

Facebook screenshot

 

Par puta pevačica je rekla za medije da ona nema ništa sa odlukama svog sina, te je on sada to i potvrdio.

- Tako je, ona nema ništa sa tim, ali imala je, bila je uz mene kao majka. Mnogo puta mi je pomogla, materijalno, u svakom smislu. Snežana mi je najveća podrška u životu, posle oca, koji je 2013. godine preminuo, nastradao, ili kako već -  dodao je Marko za pomenuti medij.

Osim toga, sin Snežane Đurišić objasnio je da mu je majka uvek pomagala, te da nije istina da ga je izbacila iz kuće, kako se svojevremeno pisalo. Takođe on je dodao da je u korektnim odnosima sa njom i da se čuju povremeno, kao i viđaju.

Nakon smrti oca, Marko je imao razmirice sa Snežanom, koje su uspešno prevazišli.

- Bilo je, kako nije. Kada je moj otac umro, ja sam tražio neka svoja prava, ona neka svoja, ali mislim da je toliko glupo pričati o tome, to je iza nas. Ništa, plivaj dalje, mnogo godina je prošlo. Ona je sada savršen drug, bila je majka, sad je drug, sve je okej. Hvala joj za sve - dodao je on za pomenuti medij.

Inače, kako se navodi u intervjuu, Marko nije pokrao poslodavca, već je te noći ostao bez goriva i baterije na telefonu, pa je uredno vratio pazar sledećeg dana. Ipak, policija mu je uzela izjavu, a zatim je bio pušten.

 

Komentari (0)

Loading