Celebrity News

Gde je danas ćerka Jasne Šekarić koja ju je pre dve godine osramotila u rijalitiju? (FOTO)

Lea Šekarić odlučila je da se na neko vreme skloni iz Srbije.

Gde je danas ćerka Jasne Šekarić koja ju je pre dve godine osramotila u rijalitiju? (FOTO)

Jedna od naših najtrofejnijih olimpijki svih vremena Jasna Šekarić (55) danas najveći deo godine provodi u medijskoj izolaciji i to joj izuzetno prija, ali to ne znači da je završila sa streljaštvom koje toliko voli i koje joj je donelo mnogo uspeha u sportskoj karijeri. Iako se više ne takmiči, ona je ovoj veštini posvećena privatno i ne propušta rekreativna druženja sa svojim poznatim kolegama iz tog sporta, ali ujedno otkriva i druge radosti faze života u kojoj konačno ima više vremena da istražuje svoje druge strasti.

Naravno, pored svega toga, posvećena je i kao majka dvoje dece, iako su oboje već punoletni ljudi. Ćerka Lea (23) i sin Luka (19) čine nerazdvojni deo njene svakodnevice, a o naslednici ste možda i čuli pre dve godine kada je imala kratko ali turbulentno učešće u rijalitiju "Zadruga". Lea Šekarić tada je imala buran emotivni odnos sa jednim od takmičara, a čak su snimljeni i njihovi intimni trenuci, zbog čega je Lea kasnije zažalila i poznatu kuću napustila u suzama. Sve je to tada veoma teško palo i samoj Jasni koja je ipak odabrala da javno podrži svoju ćerku umesto da je osudi, pa joj čak nije bilo teško da ode u specijalnu emisiju o tom rijalitiju gde je branila Leine postupke.

U tim izazovnim danima za celu porodicu, Jasna je dala intervju i našem magazinu pa je navela da se uopšte nije dvoumila da stane iza svoje naslednice.

- Neki su me osuđivali što sam je podržala. Šta je trebalo, da joj okrenem leđa? Uloga roditelja je valjda da bude tu za dete, da ga podrži i pusti da živi svoj život. Svako ko ima decu sigurno me razume. Jedna greška ne sme da vas obeleži za ceo život. Uostalom, ko od nas ih nije pravio - rekla je tada Šekarićka za "Story".

Od tada, prašina se nekako slegla a majka i ćerka su obe skliznule u medijsku ilegalu. Mnogi su se pitali šta se s njima danas dešava, a iako nema mnogo navoda o tome, čini se da je Lea odlučila da pobegne iz Srbije dok se potpuno ne zaboravi njen slučaj iz rijalitija, pa je određen životni period provela u Egiptu. Nije poznato da li se iz njega vratila i šta danas radi Jasnina naslednica, ali zna se da je ranije pokazivala indicije da krene maminim stopama pa možda upravo ona pravi društvo našoj najuspešnijoj streljašici ikada dok u ovom sportu uživa bez pritiska pobede. Jasna je jasno donela odluku da dalje uživa u životu bez pritisaka, pa ni ovog medijskog.

Komentari (0)

Loading