Celebrity News

Suzana Perić prvi put sa ćerkom u javnosti! Jedna stvar ne prestaje da se komentariše (FOTO)

Ćerka Suzane Perić, koju je dobila iz braka sa Branislavom Perićem izrasla je u pravu lepoticu. Iako majka, koja je obasipa ljubavlju, želi da joj pruži odrastanje u privatnosti, došao je trenutka da se ruku pod ruku Suzana i Tifani pojave u javnosti.

Suzana Perić prvi put sa ćerkom u javnosti! Jedna stvar ne prestaje da se komentariše (FOTO)

Naime, kada je odlučila da na brak sa Branislavom stavi tačku Suzana je znala koliko posvećenosti mora da pruži svojoj ćerki. Zbog ćerke i posla potpuno je zapostavila emotivni život, ali je dala sve od sebe da njenoj mezimici Tifani ništa ne fali.

- Godinama sam se prvenstveno trudila da gradim karijeru i budem dobra majka pa za pravo partnerstvo nije bilo mesta u mom životu, tako da je to verovatno razlog što nisam pronašla onog pravog - rekla je jednom prilikom za naš magazin.

Pročitajte: Penthaus Suzane Perić na Dorćolu ostaviće vas bez daha: Jedan detalj je posebno upečatljiv (FOTO)

Ata Images

 

Sada u svojoj ćerki Suzana ima pravog prijatelja. Njih dve uživaju u zajedničkom vremenu, a konačno su se zajedni pojavile i u javnosti.

Suzana i Tifani došle su zajedno na koncert Sergeja Ćetkovića, a prisutni nisu mogli a da ne primete da je ćerka Suzane Perić od majke nasledila ne samo lepotu, već i držanje, ali i smisao za modu.

Komentari (0)

Loading