Celebrity News

Rodila mu je ćerku, ali nikada sa njim nije želela da stane na ludi kamen! Evo ko je i kako izgleda muž Nade Šargin (FOTO)

Muž Nade Šargin poznati je domaći reditelj, koji bi karijeru voleo da nastavi u Holivudu. Od glumice je mlađi sedam godina, zbog čega je odnos zaljubljenog para još lepši i intenzivniji.

Rodila mu je ćerku, ali nikada sa njim nije želela da stane na ludi kamen! Evo ko je i kako izgleda muž Nade Šargin (FOTO)

Miša Obradović

Nada se u društvu nevenčanog izabranika Lazara Bodorže, sa kojim ima sedmogodišnju ćerku Evu, rerko pojavljuje u javnosti, a iako su iz iste branše glumica i reditelj do sada su nekako uspevali da svoju intimu sačuvaju od medija, zbog čega je njihova veza dobila status intrigantne. 

Pročitajte: Nada Šargin: Moja ćerka više ne veruje u Deda Mraza!

Ata Images

 

-Imao sam mnogo sreće - rečenica je kojom je svojevremeno tvorac filma “Ederlezi rajzing” opisao odnos sa glumicom, dok je i ona potvrdila da je ljubav sa njim čini boljom osobom.

- Na ljubav sada gledam lepše, dublje, više. Ona je u meni porasla, otkrila sam dubinu i veličinu koju može da dostigne, shvatila sam koliko daleko mogu da idu najnežnije emocije. Shvatila sam, takođe, koliko mi zapravo sebi ne dozvoljavamo da osećamo lepe stvari, koliko nismo ni svesni kakve emocije postoje u nama dok se one jednom ne probude. Možda su svima nama problem očekivanja… Svi stalno nešto očekujemo i to je prirodno, jer želiš da uistinu kvalitetne stvari budu pod reflektorima, a to nekad jeste teško, ali, nažalost, ovde u Srbiji prečesto nije - kazala je dramska umetnica.

Pročitajte: Nada Šargin: O ženama koje ostanu potpuno same u borbi za pronalazak ukradene dece

Ata Images

 

Muž Nade Šargin izuzetan i je i vrlo talentovan umetnik. Nažalost, cenjena glumica i on još nisu imali prilike da sarađuju, ali nadaju se tome.

- U novom filmu nećemo sarađivati. Volela bih da se to jednom desi, ali ne želim to da silim - kazala je Nada o čijoj junakinji Mileni Katić iz serije “Vreme zla” se nedeljama priča.  

 

Komentari (0)

Loading