Celebrity News

Sušta suprotnost Sofiji Milošević: Malo ko se seća OVE zanosne brinete, BIVŠE DEVOJKE Luke Jovića (FOTO)

Bivša devojka Luke Jovića sušta je suprotnost njegovoj sadašnjoj verenici Sofiji Milošević.

Sušta suprotnost Sofiji Milošević: Malo ko se seća OVE zanosne brinete, BIVŠE DEVOJKE Luke Jovića (FOTO)

Proslavljeni fudbaler Luka Jović uskoro će dobiti drugo dete sa manekenkom Sofijom Milošević. Dok njih dvoje uživaju u skladnoj zajednici, javnost je gotovo zaboravila na, kako su mediji pisali, vezu kratkog daha Luke Jović sa još jednom mankenkom.

Naime, bivša devojka Luke Jovića, kako je pisao “Informer” jeste Dragana Banić, koja je bila sa fudbalerom kratak period 2019. godine, kada su navodno Luka i Sofija prekinuli svoju vezu.

Pročitajte: Borila se sa opakom bolešću i izašla kao pobednik - Ovo je HRABRA sestra Luke Jovića za koju je on neizmerno vezan (FOTO)

Prema pisanjima pomenutog lista, Dragana je bivša devojka Veljka Ražnatovića, a zavela je i nekoliko fudbalera. Ona je zanosna brineta, koja je, kako je jednom prilikom napisala, došla iz malog mesta i radila na pumpi gde je dnevno dobijala bakšiš u vrednosti od čak 100 evra. Prema pisanjima medija, manekenka je, takođe, učestvovala u jednom rijalitiju.

Tada je anonimni izvor ispričao da je Jović ozbiljno “bacio oko” na Draganu, te da ga odmah privukla.

- Luka je upoznao Draganu preko prijatelja i odmah se oduševio. Razmenili su brojeve i počeli da se dopisuju. To njihovo muvanje je bilo baš u periodu kada je Sofija davala izjave za medije i pričala kako su Luka i ona ludo zaljubljeni jedno u drugo. On se baš loži na manekenke. Kod Dragane mu se svidelo i to što je uvek bez šminke, prava prirodna lepotica. Uostalom, takva je i majka njegovog sina Davida, Anđela Manitašević - ispričao je tada izvor pomenutog lista.

Iako se tada ni manekenka ni fudbaler nisu oglašavali, njihova avantura očigledno je bila kratkog daha, sudeći po tome da je Jović nastavio svoju ljubavnu bajku sa Sofijom Milošević u kojoj je pronašao srodnu dušu.

Pročitajte: ZAVIRITE NA BAJKOVITO SLAVLJE - Sin Sofije Milošević i Luke Jovića napunio godinu dana (FOTO)

Sever Zolak

 

 

Komentari (0)

Loading