Celebrity News

Buran brak i još burniji RAZVOD: Ovo je bivši muž Merime Njegomir sa kojim je dobila četvoro dece (FOTO)

Bivši muž Merime Njegomir imao je neraskidivu vezu za njom, budući da su dobili četvoro dece.

Buran brak i još burniji RAZVOD: Ovo je bivši muž Merime Njegomir sa kojim je dobila četvoro dece (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Merima Njegomir preminula je u 69. godini života nakon opake borbe sa teškim oblikom tumora. Poslednje dane provela je sa volenjim ljudima, a do poslednjeg dana nije mogla da prežali smrt svog bivšeg supruga, Milana Njegomira, čije je prezime nosila do kraja svog života.

Bivši muž Merime Njegomir umro je 2019. godine, a pevačica je njegovu smrt izuzetno teško podnela, iako su bili razvedeni. Oni su proveli 20 godina u braku iz kojeg imaju četvoro dece.

Bivši muž Merime Njegomir proveo je sa njom 20 godina

- Zbog pevanja nisam propustila ništa važno i lepo u životu, jedino mi brak nije uspeo. Moj suprug i ja smo se razveli 1995, ali sad vidim da je to bila dobra odluka. Posle toga sam jednostavno umetnički uzletela. Stekla sam slobodu, a umetniku je ona najvažnija. Deca su uvek bila uz mene, a važno mi je i što sam s bivšim suprugom u odličnim prijateljskim odnosim - rekla je Merima jednom prilikom, prenosi "Blic" .

Iako je došlo do kraha njihove ljubavi, Merima nije razvod doživela kao poraz.

Pročitajte: Ovako je pevačica govorila nekoliko dana pred smrt - Poslednja izjava Merime Njegomir ledi krv u žilama

Promo

 

- To je prosto život. I dobar razvod je uspeh. Uostalom, gde piše da ste uspešni samo ako imate jedan brak. Ni za čim ne žalim, bilo je stvari za koje mislim da su mogle drugačije da se reše, ali, nikad se ne okrećem za onim što je prošlo, gledam samo napred - govorila je ona svojevremeno.

Kada je Milan preminuo, Merima se od njega oprostila emotivnim rečima.

Pročitajte: Veliki potres u porodici! Merima Njegomir TEŠKO BOLESNA - Svi se molimo za nju

Privatna Arhiva

 

- Umro je Milan Njegomir. Umro je čovek sa kojim sam bila od svoje 21. godine života. Iz velike ljubavi rođeno je četvoro dece. Bez obzira što nismo ostali da živimo zajedno i što nam nisu uvek cvetale ruže, neraskidiva veza i komunikacija je trajala do poslednjeg dana, do 21. avgusta kada je, nažalost, izgubio bitku sa životom i otišao zauvek. Neizmerno sam tužna - napisala je pevačica, prenosi pomenuti medij.

Oni su se upoznali kada je pevačica imala tek 21 godinu. Zabavljali su se pet godina, a onda vezu krunisali brakom. Milan bio stariji čak 21 godinu od nje, a dobili su četvoro dece, kćerke Milicu, Jelenu i Ljubicu i sina Marka. Svojevremeno Milan je pričao ružne stvari o Merimi nakon razvoda, ali je ona ostala dosledna i nikad mu nije uzvratila istom merom.

 

Komentari (0)

Loading