Celebrity News

Uspešan mladić sa blistavom budućnošću! Ovo je sin Viki Miljković i Dragana Taškovića (FOTO)

Sin Viki Miljković i Dragana Taškovića odrastao je u divnog mladića, koji crtama lica podseća na svoju majku, ali je za sebe odabrao sasvim drugačiji životni put od svojih roditelja.

Uspešan mladić sa blistavom budućnošću! Ovo je sin Viki Miljković i Dragana Taškovića (FOTO)

Sin Viki Miljković i Dragana Taškovića odlučio je da tokom svoje karijere bude Andrej Tašković, a ne sin poznatih roditelja. Upravo zato, naslednik porodice Tašković odlučio je da svoju karijeru gradi potpuno sam, a odabrao je da se oproba na teniskom terenu.

‒ Andrej je opsednut sportom. Bavi se tenisom, a nedavno je počeo da ide na turnire. Aktivno radi na fizičkoj spremi, to mu je sada u prvom planu - otkrila je ponosna mama svojevremeno, u intervjuu za "Hello!".

Pročitajte: NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA - Ovako su Viki Miljković i Taške izgledali pre venčanja (FOTO)

Dečak je roditelje već obradovao brojnim medaljama, a mama se trudi da mu omogući najbolje moguće uslove, kako ni školske obaveze ne bi trpele.

Andrejovo školovanje i aktivnosti ne smeju da trpe zbog prirode mog posla, koji podrazumeva i ostanak do kasnih sati, i česta putovanja. Svakog jutra ustajem pre sedam da mu pomognem da se spremi. Kad ode u školu, nastavim da spavam ili završavam obaveze.

Viki i Taške Andreju su najveća podrška i trude se da mu već sada u životu omoguće da bez poteškoća sledi svoje snove.

Komentari (1)

Loading