Celebrity News

Kseniju SVI znate, a evo kako izgleda druga ćerka Nenada Kneževića Kneza (FOTO)

Ćerka Nenada Kneževića Kneza izrasla je u pravu lepoticu.

Kseniju SVI znate, a evo kako izgleda druga ćerka Nenada Kneževića Kneza (FOTO)

Instagram

Nenad Knežević Knez posvećen je otac svojim ćerkama - starijoj Kseniji i mlađoj Andrei. Dok je javnost dobro upoznala popularnu "uraganku" o Andrei se ne zna mnogo toga.

Ćerka Nenada Kneževića Kneza i te kako podseća sa svoju stariju sestru Kseniju, ima 22 godine i ne eksponira se u javnosti sudeći po tome da nije javna ličnost.

Ćerka Nenada Kneževića Kneza izrasla je u pravu lepoticu

Ipak, Andrea je aktivna na društvenim mrežama, gde neretko objavljuje interesantne fotografije koje privlače dosta pažnje. Ona je stasala u pravu mladu damu, koja je umetnička duša, što se najbolje vidi kroz njene fotografije koje postavlja na "Instagram" .

Pročitajte: O fudbalerima i RASPADU GRUPE - Hurricane za Story otkrile da su PRESEKLE (VIDEO)

 

 

Ponosni tata Nenad svojevremeno je ispričao kakav odnos ima sa obe ćerke, te i koje obaveze moraju da ispunjavaju, kao i šta moraju da poštuju.

- Uvek sam ih podržavao u svemu. Naravno, one znaju da budu i pomalo nestašne, kao i sva deca, ali su i veoma odgovorne. Ono što ja zahtevam od njih to je da mi se uvek jave, gde god da su i sa kime god da su. Šta god… samo da mi kažu: “Tu smo. Dobro smo”. Pored toga, one imaju obaveze koje moraju da završe, tako su vaspitane. A ja sam im podrška u svemu što rade. One prate neke svoje instikte, a ako ja na bilo koji način mogu da im pomognem, tu sam - ispričao je jednom prilikom Knez za "Story" .

Pročitajte: Svi su u čudu - Mensur je prošlost, Ksenija je sada u NJEGOVOM zagrljaju (FOTO)

 

 

Komentari (0)

Loading