Celebrity News

Raša Bukvić nakon razvoda od Marije Bergam prvi put otvoreno: Praznike ću provesti sa porodicom (VIDEO)

Raša Bukvić dramski je umetnik koji je karijeru izgradio prvo u inostranstvu, a potom i na domaćem tlu. Radio je sa nekim od najpriznatijih i svakako najpoznatijih imena Holivuda i francuske kinematografije, a uprkos tome nikada nije krio da mu je iskustvo stečeno na maternjem jeziku nezamenljiva stavka u karijeri.

Raša Bukvić nakon razvoda od Marije Bergam prvi put otvoreno: Praznike ću provesti sa porodicom (VIDEO)

Na prvu centralnu ulogu u domaćoj seriji “Besa” posebno je ponosan. Tvrdi da ga je promenila i kao glumca i kao čoveka, stoga ne čudi što je s nestrpljenjem čekao nastavak rada.

Pročitajte: PREBOLEO RAZVOD! Raša Bukvić se na premijeri "Južnog vetra 2" pojavio sa OVOM damom, NOVA LJUBAV NIJE TAJNA (FOTO)

Premijera nove sezone zakazana je za večeras a par dana pred emitovanja Raša se družio sa ekipom magazina Story, gde je otkrio da uporedo sa serijom radi na dva autorska projekta. Jedan se tiče njegove bake po majci Jelke i njenih poslednjih dana, a drugi benda koji je obeležio njegovo detinjstvo. Pričao je Raša Bukvić i o tajnama zanata koje je naučio od kolege Đuze Stojiljkovića, ali i specijalitetima koje priprema sinu Danilu, kojeg ima sa bivšom suprugom, glumicom Marijom Bergam.

Pročitajte: Razvod Marije Bergam i Raše Bukvić uzdrmao javnost: Zar je važno ko je kriv

Ivan Aranđelović, Jelena Jovanov

 

 

Komentari (0)

Loading