Celebrity News

NEVEROVATNO! Prva slika Bojane Ordinačev posle porođaja će vas ŠOKIRATI! Ova kilaža je nemoguća!

Izgled Bojane Ordinačev nešto je o čemu se uvek s posebnom pažnjom govorilo. Glumica rodom iz Novog Sada, uprkos vojvođanskim poslasticama, uvek je izgledala kao top model, a na izvajanoj figuri poslednjih godina mogle su da joj pozavide mnoge koleginice.

NEVEROVATNO! Prva slika Bojane Ordinačev posle porođaja će vas ŠOKIRATI! Ova kilaža je nemoguća!

Zdrava ishrana i redovan trening uticali su na to da se glumica u trudnoći na ugoji mnogo, a potom i da brzo skine višak nakon porođaja. Brzom mršavljenju harizmatične umetnice potpomogle su i neprospavane noći sa kojima se svi roditelji novorođenčadi suočavaju. U jednoj od objava na "Instagramu" ona se našalila na račun majki tek rođenih beba.

-  Na osnovu vrlo kratkog iskustva zaključujem da bi se žene trebale rađati sa tri ruke. Je l prodaje neko treću ruku, u dobrom stanju, ne pitam za cenu? - našalila se ona.

Pročitajte: "DOBRO SAM IZABRALA OCA SVOG DETETA": Otkrivamo ko je dečko Bojane Ordinačev i zašto ga DEVET GODINA krije od javnosti (FOTO)

Instagram

 

Atraktivna glumica pre par dana odlučila je da malo predahne od majčinskih obaveza i ode u šoping, prilikom kojeg se, između ostalog, posvetila i kupovini stvari za svog mališana, rođenog u oktobru. U jednoj od radnji se i fotografisala i to podelila sa pratiocima, što je pokrenulo bujicu komentara. Mnogi su istakli da Bojana izgleda savršeno i pitali je za savet kako je figuru za kratko vreme dovela do savršenstva, međutim šarmantna Novosađanka ostala je nema. 

Izgled Bojane Ordinačev  iznenadio je javnost, a ništa  manje činjenica da o ocu svog deteta ne želi još uvek za medije da govori.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading