Celebrity News

Fotografija dana: Ivan Ivanović se pojavio na premijeri sa starijom ćerkom, svi komentarišu JEDNO (FOTO)

Ćerka Ivana Ivanovića pojavila se sinoć sa ocem na premijeri filma "Kralj Ričard", koju je organizovala Fondacija Novaka Đokovića.

Fotografija dana: Ivan Ivanović se pojavio na premijeri sa starijom ćerkom, svi komentarišu JEDNO (FOTO)

Voditelj Ivan Ivanović važi za porodičnog čoveka, koji obožava svoje ćerke Stašu i Lolu. Ipak, svoju privatnost popularni voditelj čuva daleko od očiju javnosti, te tek ponekad imamo prilike da vidimo njegove naslednice, koje su centar njegovog sveta.

Pročitajte: Rođendanska fotografija Ivana Ivanovića otkriva njegove DVE ćerke - Ovako izgledaju mezimice poznatog voditelja (FOTO)

Dalibor Danilović

 

Ćerka Ivana Ivanovića, Staša, koju je dobio sa bivšom suprugom Zoricom, retko se pojavljuje sa ocem u javnosti, ali mu je sinoć pravila društvo na premijeri pomenutog filma. Sedamnaestogodišnjakinja je ukrala pažnju pristunih, budući da su svi primetili jednu stvar.

Osim što je bila besprekorno stilizovana, mnogi su primetili da je slika i prilika svog oca, te da i te kako liči na njega. Ponosi tata sve vreme brinuo je da li je njegovoj naslednici sve po volji, a vidno raspoloženi pozirali su pred okupljenim fotoreporterima.

Pročitajte: Starija ćerka Ivana Ivanovića povukla potez koji je ŠOKIRAO OCA - Evo zašto danas SVI PRIČAJU o Staši! (FOTO)

Dalibor Danilović

 

Inače, Staša već gradi svoju profesionalnu karijeru, odnedavno je deo ansambla "Bitef teatra" , a u predstavi "Sofia"  tumači jednu od uloga. 

Komentari (0)

Loading