Celebrity News

Moja majka Nataša vas LAŽE: Obraćanje Hane Ikodinović iznenadilo SVE (VIDEO)

Nataša Bekvalac i Hana Ikodinović dovele su društvene mreže do usijanja, a javno obraćanje ćerke Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića mnoge je iznenadilo.

Moja majka Nataša vas LAŽE: Obraćanje Hane Ikodinović iznenadilo SVE (VIDEO)

Na društvenim mrežama Nataša Bekvalac nosi titulu neprikosnovene kraljice šala upućenih na sopstveni račun, a sada se timu priključila i njena ćerka Hana.

Naime, u poslednjem videu koji je pevačica objavila na svom "storiju" na "instagramu", Hana Ikodinović otkriva pratiocima svoje majke da ih ona laže. 

Pročitajte: Natašina i Dačina ćerka ima izgleda da zaseni majku, sa samo 14 godina već je atraktivna lepotica (foto)

- Ako vam moja mama daje savete za ishranu ili njen savršeni izgled, samo da znate da je danas ona pojela tri kutije Katjinih gumenih bombona, uzela je detetu iz ruke, a svima govori kako je na režimu već mesecima, a ustvari je to lažna informacija. Ja sam jedina koja se pridržava režima već četiri nedelje. Puno pozdrava i ne verujte šta vam ljudi govore na "instagramu" jer je ovo jedna velika laž - rekla je Hana našalivši se na račun svoje mame.

Fanovi Nataše Bekvalac morali su da primete da je osim lepote Hana od Nataše nasledila i smisao za humor, koji je "instagram" doveo do usijanja.

Komentari (0)

Loading